lokacija: Apatin
objavljeno: 31.08.2018.

Izmena režima saobraćaja prvog dana škole

Info servis

Sprovođenje novog režima saobraćaja počinje od ponedeljka 3. septembra ove godine. Odnosi se na deo ulice Svetog Save između ulica Srpskih Vladara i Dimitrija Tucovića - lokacija pored OŠ "Žarko Zrenjanin"

Novim režimom saobraćaja zabranjuje se parkiranje vozila na kolovozu van obeleženih parking mesta na lokaciji pored pkole i Sportskog saveza.
 
"S obzirom na prisutan problem stvaranja gužvi, parkiranjem vozila ispred školskih ulaza u neposrednoj blizini školskih dvorišta, Opštinsko Veće je bilo prinuđeno da izvrši promenu režima saobraćaja", navodi se u saopštenju.

Bezbednost učenika na prvom mestu

Počev od septembra, saobraćajni policajci će vršiti pojačane kontrole prometa na putevima, ulicama i raskrsnicama u zonama škola, kojima se najčešće kreću učenici prilikom dolaska u školu i povratku kući, zavisno od rasporeda školskih časova. 
 
"Pomenuta izmena režima saobraćaja je jedna od preventivnih mera i aktivnosti koje se sprovode a koji ima za cilj unapređenje bezbednosti učenika osnovne škole i bezbednost školske imovine", navode iz SO Apatin.
 
Građanima se savetuje da za potrebe dovoženja učenika u školu koriste alternativna mesta u drugim ulicama.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Elektrodistribucija Apatin obaveštava građane Apatina da će u četvrtak 25. aprila 2019. godine u periodu od 9 do...

Elektrodistribucija Apatin obaveštava građane Kupusine da će doći do isključenja električne energije u sredu 24. aprila 2019....

Povodom završetka građevinskih radova u ulici Petifi Šandora, na prostoru nekadašnje pijace, danas je za apatinske medije govorila zamenica predsednika...

U četvrtak, 11. aprila, će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u Ulici Vlade Ćetkovića, u vremenskom...

"Parking servis" Sombor obaveštava građane da će se u subotu, 13. aprila 2019. godine, održati 15. po redu...

Obaveštavaju se građani Opštine Apatin da je u toku tretman suzbijanja krpelja na teritoriji opštine Apatin. Radove...