lokacija: Apatin
objavljeno: 31.08.2018.

Izmena režima saobraćaja prvog dana škole

Info servis

Sprovođenje novog režima saobraćaja počinje od ponedeljka 3. septembra ove godine. Odnosi se na deo ulice Svetog Save između ulica Srpskih Vladara i Dimitrija Tucovića - lokacija pored OŠ "Žarko Zrenjanin"

Novim režimom saobraćaja zabranjuje se parkiranje vozila na kolovozu van obeleženih parking mesta na lokaciji pored pkole i Sportskog saveza.
 
"S obzirom na prisutan problem stvaranja gužvi, parkiranjem vozila ispred školskih ulaza u neposrednoj blizini školskih dvorišta, Opštinsko Veće je bilo prinuđeno da izvrši promenu režima saobraćaja", navodi se u saopštenju.

Bezbednost učenika na prvom mestu

Počev od septembra, saobraćajni policajci će vršiti pojačane kontrole prometa na putevima, ulicama i raskrsnicama u zonama škola, kojima se najčešće kreću učenici prilikom dolaska u školu i povratku kući, zavisno od rasporeda školskih časova. 
 
"Pomenuta izmena režima saobraćaja je jedna od preventivnih mera i aktivnosti koje se sprovode a koji ima za cilj unapređenje bezbednosti učenika osnovne škole i bezbednost školske imovine", navode iz SO Apatin.
 
Građanima se savetuje da za potrebe dovoženja učenika u školu koriste alternativna mesta u drugim ulicama.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Olujni vetar koji je duvao u utorak tokom celoga dana u Somboru i okolini, obarao je stabla i...

Javno komunalno preduzeće "Usluga" iz Odžaka obaveštava građane da će zbog državnog praznika 15. februara doći do promene...

Iz Elekrodistribucije obaveštavaju meštane Prigrevice da će zbog redovnog remonta, u četvtak, 14. februara, doći do prekida u...

Javno komunalno preduzeće "Usluga" obaveštava stanovnike Ratkova o predstojećem prekidu u vodosnabdevanju. Iz “Usluge” su rekli da danas, 13....

U sredu, 13. februara, u periodu od 10 do 11,30 h, bez struje će ostati potrošači sledećih delova...

JKP ,,Parking servis Sombor'' obaveštava građane da u petak, 15. februara, i u subotu, 16. februara, neće vršiti...