lokacija: Apatin
objavljeno: 25.07.2018.

Delovi Apatina sutra bez struje

Info servis

Iz Elekrodistribucije obaveštavaju građane Apatina da će, zbog seče grana, u četvrtak, 26. jula, doći do prekida u snabdevanju elekričnom energijom, u periodu od 8 do 14 sati u delu ulica Kružni nasip ( od crkve do Pivarske) i Partizanska (od Pivarske do Miloša Obilića).

Takođe u četvrtak, 26. jula, zbog redovnog remonta, doći će do prekida u snabdevanju elekričnom energijom u periodu od 9 do 12 sati u sledećim ulicama u Apatinu: Kružni nasip, Poljska, Čobanska, Dravska, Vinogradska, Šumska, 7 Jula, Miloša Rastovića, Pivarska, Njegoševa, Miloša Obilića, kao i delovi ulica Srednje, Partizanske, Lađarske, Branka Radičevića i Nikole Tesle.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Elektrodistribucija Apatin obaveštava građane Apatina da će u četvrtak 25. aprila 2019. godine u periodu od 9 do...

Elektrodistribucija Apatin obaveštava građane Kupusine da će doći do isključenja električne energije u sredu 24. aprila 2019....

Povodom završetka građevinskih radova u ulici Petifi Šandora, na prostoru nekadašnje pijace, danas je za apatinske medije govorila zamenica predsednika...

U četvrtak, 11. aprila, će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u Ulici Vlade Ćetkovića, u vremenskom...

"Parking servis" Sombor obaveštava građane da će se u subotu, 13. aprila 2019. godine, održati 15. po redu...

Obaveštavaju se građani Opštine Apatin da je u toku tretman suzbijanja krpelja na teritoriji opštine Apatin. Radove...