lokacija: Apatin
objavljeno: 19.07.2018.

Delovi Apatina sutra bez struje

Info servis

Elektrodistribucija obaveštava građane Apatina da će u petak, 20. jula, doći do isključenja električne energije, u periodu od 8 do 10 sati u sledećim ulicama: Branka Radičevića, neparni brojevi od broja 15 do broja 37, zgrada Centar, ulazi I i II, S-8, ulazi II i III, S-9, ulazi I i II, S-6 zapad, ulazi I i II  i  S-5 zapad, ulazi I i II.

Takođe u petak, ali u periodu od 8 do 14 sati, struje neće biti u ulicama: Stojana Matića, Ive Andrića, Blok 57. kao i u delovima ulica: Nikole Tesle, Petra Drapšina, Ognjena Price, Partizanska, Dimitrija Tucovića i Marka Oreškovića.
 
Razlog isključenja je redovan remont trafoa.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Elektrodistribucija Apatin obaveštava građane Apatina da će u četvrtak 25. aprila 2019. godine u periodu od 9 do...

Elektrodistribucija Apatin obaveštava građane Kupusine da će doći do isključenja električne energije u sredu 24. aprila 2019....

Povodom završetka građevinskih radova u ulici Petifi Šandora, na prostoru nekadašnje pijace, danas je za apatinske medije govorila zamenica predsednika...

U četvrtak, 11. aprila, će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u Ulici Vlade Ćetkovića, u vremenskom...

"Parking servis" Sombor obaveštava građane da će se u subotu, 13. aprila 2019. godine, održati 15. po redu...

Obaveštavaju se građani Opštine Apatin da je u toku tretman suzbijanja krpelja na teritoriji opštine Apatin. Radove...