lokacija: Apatin
objavljeno: 22.10.2018.

Opština Apatin nagrađuje penzionere

Društvo

Opštinska uprava spremila je lepo iznenađenje za korisnike senior kartica. Podsetimo, svi penzioneri iz opštine Apatin imaju pravo na karticu sa kojom mogu ostvariti niz popusta na proizvode i usluge u velikom broju prodavnica i firmi u našoj opštini.

Od kako je u maju ove godine počelo prijavljivanje za Apatinske senior kartice, interesovanje prevazilazi sva očekivanja. Do sada je podeljeno preko 1800 kartica u dva kruga, pa je u pripremi i treći krug podele. Opština Apatin je zato rešila da nagradi veliko poverenje najstarijih sugrađana, i to besplatnim turističkim izletima.
 
U narednom periodu biće organizovan niz jednodnevnih izleta, a prvi će krenuti u novembru u Sremske Karlovce. Prvih 50 dobitnika će biti izvučeno 25. oktobra.
 
U Opštinskoj upravi navode da su izleti, pored pogodnosti za korisnike senior kartica, svojevrstan način da se kao zajednica odužimo i odamo priznanje najstarijim sugrađanima. Iz opštine podsećaju da je ovo samo korak u nizu mera kojima se apatinskim penzionerima poboljšava kvalitet života i omogućava aktivna starost. Novinama u Domu zdravlja, izgradnjom lifta i nabavkom novog saniteta već su počela unapređenja u sektoru zdravstva, a slediće ih ostale oblasti i aktivnosti namenjene najstarijima.
 
Iz Opštinske uprave naglašavaju da će izleti biti redovno organizovani, i da cilj ovog izvlačenja nije da se nagrade samo najsrećniji, već da će svi penzioneri dobiti mogućnost da učestvuju. Jednostavno, zbog velikog boja korisnika senior kartica, neophodno je organizovati izvlačenje. Dobitnici i detalji prvog izleta će biti objavljeni nakon izvlačenja 25. oktobra.

Izvor: Info služba opštine Apatin
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....

Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, 14. juna i Međunarodnog dana borbe protiv nasilja...

Organizatori GREEN TOWN Jazz Fest manifestacije koja će se deveti put održati u bašti Bowling centra Bowlingstones u...

Šesti po redu, Dunav soja Danu polja koje su zajednički organizovali Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kompanija Belchim...

Turistička organizacija Apatin raspisala je oglas za učestvovanje na javnom nadmetanju za zakup pozicije  za štand za distribuciju pića.  

Juče je u Ožacima, kako je rekao pomoćnik predsednika Opštine Milorad Stanišić, nastavljena akcija tretiranja komaraca.