lokacija: Apatin
objavljeno: 03.08.2018.

Od ponedeljka podela senior kartica za penzionere koji su podneli zahtev u drugom krugu

Društvo

Penzioneri koji su podneli zahtev u drugom krugu, svoje apatinske senior kartice mogu preuzeti od ponedeljka, 06.08.2018. godine, u kancelariji broj 33 Opštinske uprave Apatin, odnosno za sela, u kancelarijama Mesnih zajednica.

- Ovom prilikom, obaveštavam i penzionere koji su u prvom krugu podneli zahteve, a nisu preuzeli svoje apatinske senior kartice, da iste mogu svakodnevno preuzimati u pomenutoj kancelariji Opštinske uprave Apatin, odnosno za sela u Mesnim zajednicama, rekla je za apatinske medije predsednica SO Apatin Nika Petrović.

Od predsednice SO Apatin smo saznala i da prilikom preuzimanja apatinskih senior kartica, svaki penzioner dobija spisak prodavnica sa pogodnostima koje u njima mogu da ostvare.
- Cilj u narednom periodu je da se taj spisak proširi, te ovom prilikom pozivam sva zainteresovana pravna lica i preduzetnike da se za više informacija o projektu jave u kancelariji broj 33 Opštinske uprave Apatin, rekla je Petrovićeva.
 
Izvor: Info služba opštine Apatin
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....

Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, 14. juna i Međunarodnog dana borbe protiv nasilja...

Organizatori GREEN TOWN Jazz Fest manifestacije koja će se deveti put održati u bašti Bowling centra Bowlingstones u...

Šesti po redu, Dunav soja Danu polja koje su zajednički organizovali Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kompanija Belchim...

Turistička organizacija Apatin raspisala je oglas za učestvovanje na javnom nadmetanju za zakup pozicije  za štand za distribuciju pića.  

Juče je u Ožacima, kako je rekao pomoćnik predsednika Opštine Milorad Stanišić, nastavljena akcija tretiranja komaraca.