lokacija: Apatin
objavljeno: 11.01.2019.
Autor: Jelena

Niz uspešno realizovanih manifestacija plod odlične saradnje TO i apatinskih Udruženja građana

Društvo

Ove zime u Apatinu i Svilojevu održani su Božićni vašari na otvorenom, a koje su organizovali Udruženje građana „Moj Apatin“ i Turistička orgnizacija opštine Apatin, na opšte zadovoljstvo organizatora i posetilaca. Ovo je bio razlog da porazgovaramo sa direktorom TO Apatin, Nemanjom Jovićem, i osvrnemo se na tu, kao i ostale manifestacije održane u našoj opštini, zahvaljujući odličnoj saradnji TO i apatinskih uduženja građana.

Jović je za 025info web portal istakao kako je Božićni vašar još jedan od primera izuzetne saradnje udruženja građana i Turističke organizacije.
 
- Na skoro održanom Božićnom vašaru bilo je mnogo posetilaca i generalno smo  zadovoljni odzivom. Veliko nam je zadovoljstvo da smo sarađivali sa UG „Moj Apatin“, jer su se njihovi članovi maksimalno angažovali i posvetili organizaciji, kao i realizaciji ove manifestacije, te želim ovom prilikom da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovim Božićnim vašarima, rekao je Nemanja Jović.
 
Jović je naglasio da ovakvi vidovi saradnje sa udruženjima građana nisu novitet i da TO Apatin ima dugu tradiciju uspešnih saradnji sa raznim udruženjima.
 
- Navešću samo neke od primera, uz izvinjenje ako nekog ne spomenem, jer je lista zaista dugačka. Lička olimpijada se, npr, organizuje u saradnji sa Zavičajnim udruženjem Ličana „Nikola Tesla“, plivanje za Časni krst realizuje se zahvaljujući saradnji sa Udruženjem Srpskih domaćina. Nekoliko manifestacija organizuje se u saradnji sa udruženjima „Franc Špajzer“ i „Adam Berenc“, zatim sportske manifestacije koje smo realizovane sa sportskim udruženjima i Sportskim savezom, i još mnogo toga, kaže Jović.
 
Direktor TO Apatin smatra da je ovo pravi recept za uspeh, jer u Turističkoj ogranizaciji ne mogu da budu upoznati sa svim detaljima delovanja svake od  manifestacije, a u zavisnosti od tematike, svako udruženje, u skladu sa svojim delovanjem i interesovanjima, pruža neophodne savete i pomoć. Prema Jovićevim rečima, Turistička organizacija je tu i uvek će rado pomoći infrastrukturno, logistički i na sve druge načine, s ciljem bogaćenja turističke ponude u opštini Apatin.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Stupanjem na snagu izmene Zakona o privrednim društvima ukida se korišćenje pečata za privredne subjekte. Zakon je...

U sali Kulturno-umetničkog društva Lipar u subotu, 20. aprila, će se, s početkom u 17 časova, održati 59....

U okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, opština Kula zajedno sa opštinom Kaloča iz Mađarske sprovodi projekat pod...

U okviru akcije "Udomi, ne kupuj!", koje sprovodi Prihvatilište u Somboru, na udomljavanje se daje pas, koji traži Vašu...

Republička direkcija za robne reserve objavila je javni poziv za naturalnu razmenu do 5.445 tona merkantilnog kukuruza za...

Kompanija Metro i banka Crédit Agricole Srbija, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečiju zaštitu Grada Beograda...