lokacija: Apatin
objavljeno: 21.01.2019.
Autor: Jelena

Lokalna samouprava raspisala konkurse namenjene udruženjima iz opštine Apatin

Društvo

Opština Apatin raspisala je 18. januara 5 novih konkursa, a koji se odnose na finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja koja deluju na teritoriji opštine Apatin. Na sve konkurse je moguće aplicirati do 04. februara tekuće godine. 

Odobrene programe i projekte neophodno je realizovati najkasnije do 30. novembra 2019. godine, a sredstva opravdati u roku od 15 dana od završetka programa, projekta.
 
1. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
2. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti RAZVOJA TURIZMA na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
3. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti SOCIJALNE ZAŠTITE, ZAŠTITE OSOBA SA INVALIDITETOM I UGROŽENIH GRUPA GRAĐANA na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
4. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti OMLADINSКE POLITIКE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
5. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti КULTURE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Saglasno odluci Vlade Republike Srbije, donete po preporuci Ministarstva zdravlja, zbog epidemije gripa nastave neće biti ni u...

Povodom sutrašnjeg Dana državnosti, danas je na platou ispred Doma kulture u Apatinu položeno cveće na spomen obeležja,...

Crveni krst Odžaci, u saradnji sa MUP-om RS PS u Odžacima, realizovao je juče predavanja po programu "Borba...

Radovi na pojačanom održavanju ulice Vojvode Mišića, koji  su krenuli u oktobru prošle godine, biće nastavljeni sa prvim...

U cilju podizanja ekološke svesti učenika osnovnih škola i promovisanja značaja očuvanja životne sredine, SBB fondacija organizuje „Ne...

Nakon kraće pauze, Кancelarija za besplatnu pravnu pomoć, u saradnji sa Opštinskom upravom Кula, ponovo pruža građanima besplatnu...