lokacija: Apatin
objavljeno: 21.01.2019.
Autor: Jelena

Lokalna samouprava raspisala konkurse namenjene udruženjima iz opštine Apatin

Društvo

Opština Apatin raspisala je 18. januara 5 novih konkursa, a koji se odnose na finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja koja deluju na teritoriji opštine Apatin. Na sve konkurse je moguće aplicirati do 04. februara tekuće godine. 

Odobrene programe i projekte neophodno je realizovati najkasnije do 30. novembra 2019. godine, a sredstva opravdati u roku od 15 dana od završetka programa, projekta.
 
1. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
2. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti RAZVOJA TURIZMA na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
3. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti SOCIJALNE ZAŠTITE, ZAŠTITE OSOBA SA INVALIDITETOM I UGROŽENIH GRUPA GRAĐANA na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
4. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti OMLADINSКE POLITIКE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
5. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti КULTURE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Centru za edukaciju Crvenog Krsta Sombor, biće organizovana razmena uskršnjih poklona između mladih Somboraca i migranata...

I pored velikih izazova sa kojima se suočavaju mladi - visoka stopa nezaposlenosti, odliv mozgova, niska participacija...

U okviru serijala "Depresiju je moguće pobediti", u utorak, 23. aprila, sa početkom u 17 časova u Maloj...

Zbog radova na rekonstrukciji Doma zdravlja Apatin, početak najavljenog ciklusa predavanja školice za trudnice pomeren je na 25....

Posle Rima i Meksiko sitija, Milan Zulić se pojavljuje na još jednoj internacionalnoj kolektivnoj izložbi na Kubi pod...

Na inicijativu udruženja građana „Bodrog“ i Mesne zajednice Bački Monoštor pokrenuta je akcija prikupljanja reciklažnog otpada. Prva sredstva...