lokacija: Apatin
objavljeno: 18.12.2018.
Autor: Jelena

Klub za stare Apatin: Izrada novogodišnjih ukrasa od starih sijalica

Društvo

U Klubu za stare u Apatinu održana je radionica izrade novogodišnjih ukrasa. Radionica je organizovana zahvaljujući saradnji Kluba sa Udruženjem žena ,,Panonske dobre vile'' iz Prigrevice.

Koristeći se različitim tehnikama, kao što su dekupaž, slikanje, bojenje, lepljenje itd, članovi Kluba su zajedno sa ,,Panonskim vilama'' izradili velik broj novogodišnjih ukrasa. Ono što je posebno zanimljivo je to što su ukrasi izrađivani od starih sijalica, te se može reći da je radionica imala i ekološki karakter.
 
Iz Kluba za stare zahvaljuju svim udruženjima, organizacijama i pojedincima na izuzetnoj saradnji tokom 2018. godine, te svojim članovima, kao i ostalim građanima opštine Apatin žele srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....

Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, 14. juna i Međunarodnog dana borbe protiv nasilja...

Organizatori GREEN TOWN Jazz Fest manifestacije koja će se deveti put održati u bašti Bowling centra Bowlingstones u...

Šesti po redu, Dunav soja Danu polja koje su zajednički organizovali Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kompanija Belchim...

Turistička organizacija Apatin raspisala je oglas za učestvovanje na javnom nadmetanju za zakup pozicije  za štand za distribuciju pića.  

Juče je u Ožacima, kako je rekao pomoćnik predsednika Opštine Milorad Stanišić, nastavljena akcija tretiranja komaraca.