lokacija: Apatin
objavljeno: 04.07.2018.
Autor: Jelena

I ove godine u Apatinu filatelistička izložba i susret kolekcionara

Društvo

U okviru 55. Apatinskih ribarskih večeri, od 6. do 8. jula, u Višenamenskoj sali OŠ "Žarko Zrenjanin'', biće održana 7. Međunarodna filatelistička izložba. Otvaranje izložbe je zakazano za petak, 6. jul, sa početkom u 19 sati i 30 minuta.

U sklopu izložbe, biće održana i promocija poštanske marke ,,100 godina od ulaska vojske Kraljevine Srbije u Apatin 1918.-2018.''.
 
Takođe, 07. jula će u holu OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' biti održan susret kolekcionara, i to u periodu od 8,30 do 12 sati. Kao i prethodnih godina, na ovom interesantnom skupu prodavaće se, razmenjivati, kupovati i procenjivati marke, novac, značke, razglednice i drugi predmeti koje ovi strastveni kolekcionari godinama sakupljaju.
 
Organizatori pozivaju sve zainteresovane sugrađane da ne propuste posetiti ova dva događaja.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....

Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, 14. juna i Međunarodnog dana borbe protiv nasilja...

Organizatori GREEN TOWN Jazz Fest manifestacije koja će se deveti put održati u bašti Bowling centra Bowlingstones u...

Šesti po redu, Dunav soja Danu polja koje su zajednički organizovali Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kompanija Belchim...

Turistička organizacija Apatin raspisala je oglas za učestvovanje na javnom nadmetanju za zakup pozicije  za štand za distribuciju pića.  

Juče je u Ožacima, kako je rekao pomoćnik predsednika Opštine Milorad Stanišić, nastavljena akcija tretiranja komaraca.