lokacija: Apatin
objavljeno: 28.12.2017.
Autor: Jelena

Novogodišnje aktivnosti Doma za stare i penzionere Apatin

Društvo

Dom za stare i penzionere Apatin tokom cele godine organizuje niz aktivnosti za svoje korisnike, a decembar mesec je najbogatiji kada su u pitanju dešavanja u Domu.

Juče je deo orkestra ,,Dunavski biseri'', u saradnji sa 025info televizijom, za korisnike apatinskog doma organizovao humanitarni Novogodišnji koncert, a isti će gledaoci naše televizije imati priliku pogledati u okviru novogodišnjeg programa.

Asocijacija žena, Okružni odbor Sombor, takođe je organizovala Novogodišnji program i druženje za korisnike Doma za stare i penzionere u Apatinu.


 

- U okviru svojih redovnih aktivnosti, danas smo posetili Dom za stare i penzionere Apatin, a pridružile su nam se i naše saradnice, sekcija OKUD-a ,,Ivo Lola Ribar'' iz Sonte. Sem njih, u realizaciji ovog programa pridružilo nam se i GKUD ,,Dunav'' iz Apatina, a čiji će mladi članovi odigrati nekoliko igara za korisnike Doma. Ovim želimo da učinimo jedan lep gest prema ljudima treće životne dobi, tako što ćemo im ulepšati dan i promeniti svakodnevnicu, rekla je Jelica Polovina, ispred Asocijacije žena, Okružnog odbora Sombor.


Po završetku kulturno-umetničkog programa, gosti i domaćini su se družili u holu Doma, uz ukusne poslaltice koje su članice Asocijacije žena i sekcije OKUD-a ,,Ivo Lola Ribar'' pripremile za ovu priliku.


 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Plavoj sali SO održana je druga redovna sednica Štaba za vanredne situacije opštine Apatin. Na istoj saznajemo...

Hladno i ružno vreme nije prekinulo radove na uređenju Sivca. Kiša i hladnoća nisu omeli radnike da nastave...

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, posetio je opštinu Kula i zajedno sa predsednikom privremenog organa opštine Kula,...

Juče je na Trgu Svetog Trojstva, u organizaciji Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora i Crvenog krsta Sombor,...

Kula će po četvrti put biti domaćin edukativnih predavanja o pravilnoj upotrebi bezbednosnih autosedišta za decu, sa ciljem...

Praznik Svetog velikomučenika Georgija – Đurđic, hramovna slava u Ratkovu, obeležen je svečano u prisustvu sveštenstva, parohijana i...