U pokretu: Svirke u Pivnici nakon letnje pauze
Autor:
11.09.2014.

Akustičnih svirki je ranije bilo mnogo više. I ne samo njih. Pre desetak godina, sećam se, skoro svaka bašta u centru je preko leta imala po dvojicu momaka koji su nešto svirali, bilo da su gitare, klavijature i slično.

Dobro, leto je malko već prošlo. Međutim, svirki ove godine nikad nije bilo manje, čini mi se.

A i bašte - nikad praznije.

Sada neće biti još puno sedenja napolju, sele se svi unutra, ali dobra vest je što ima svirki u najavi.

U pivnici Na ćošku" već odavno su najavljeni datumi ne samo za septembar, već i za oktobar. Prva svirka, tj. Akustično veče, bila je najavljeno za petak, 12. septembar, ali je pomerena za subotu. Ali iz vrlo lepih razloga! Zbog uspeha naših košarkaša. U petak se, dakle, gleda košarka protiv Francuske. Svirka – u subotu.

Nakon toga u septmebru i oktobru moći ćete slušati Fingerbang, Sonju Bakić, Bitange. Sve provereni i poznati vam izvođači.

"Drago nam je što je Akustično veče pomereno za subotu. U petak ćemo svakako svim srcem biti uz košarkaše. Nakon dužeg vremena krećemo sa svirkama. Do sada je bilo sjajno, zadovoljni su i gosti i izvođači i nema razloga da tako ne bude i u narednom periodu." - rekao nam je gazda Peđa i naravno, pozvao na pivo.

Doći ćemo, naravno. I u petak i u subotu.

Nadamo se da će i u još nekim lokalima započeti sezona žive muzike. Nema ih puno koji ovo praktikuju, i uglavnom su cover svirke. Autorske odavno manjkaju, ali šta da se radi.

Ostanite u pokretu!

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar