U pokretu: Počinje Skladište fest
Autor:
07.08.2014.

Poslednjih godina u manjim mestima u Vojvodini naprosto cvetaju festivali, gitarijade i slično. U okviru bloga U pokretu pokušaćemo malo da vas upoznamo sa njima. Danas govorimo možda o jednom od najmanjih ovakvih mesta, a u pitanju je Kruščić (opština Kula). Tamo će se ovaj vikend održati peti po redu Skladište fest.

U pitanju je vrlo interesantan festival na kome od 8. do 10. avgusta možete videti likovne kolonije, animacije, jam session nastupe i drugo. 

Lokalni bend Zamalo vidre zabavljaće vas jam session svirkom

Glavnog dana, u subotu, nastupiće šest bendova, a od velikih imena tu će biti Dža ili Bu, kao i Drum ‘n’ Zez. Ulaz se ne naplaćuje tako da je to dobra prilike da poslušate ove bendove. Svirka glavnog dana je u centru na trgu, a tokom tri dana programa će biti i u kampu.

Najbitnije informacije vidite na plakatu ispod, a za više možete pogledati na www.skladistefest.org. Ostanite u pokretu!

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar