U pokretu: Počinje Skladište fest

objavljeno: 07.08.2014.
Kategorija: U pokretu

Poslednjih godina u manjim mestima u Vojvodini naprosto cvetaju festivali, gitarijade i slično. U okviru bloga U pokretu pokušaćemo malo da vas upoznamo sa njima. Danas govorimo možda o jednom od najmanjih ovakvih mesta, a u pitanju je Kruščić (opština Kula). Tamo će se ovaj vikend održati peti po redu Skladište fest.

U pitanju je vrlo interesantan festival na kome od 8. do 10. avgusta možete videti likovne kolonije, animacije, jam session nastupe i drugo. 

Lokalni bend Zamalo vidre zabavljaće vas jam session svirkom

Glavnog dana, u subotu, nastupiće šest bendova, a od velikih imena tu će biti Dža ili Bu, kao i Drum ‘n’ Zez. Ulaz se ne naplaćuje tako da je to dobra prilike da poslušate ove bendove. Svirka glavnog dana je u centru na trgu, a tokom tri dana programa će biti i u kampu.

Najbitnije informacije vidite na plakatu ispod, a za više možete pogledati na www.skladistefest.org. Ostanite u pokretu!

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Pogledajte još i:

Rent a car se počeo razvijati još početkom prošlog veka, ali tek zadnjih par...

Kultura istočnjačkih zemalja je sasvim drugačija od svega što na šta ste navikli. Neke...

Prilikom putovanja automobilom, pogotovo ako odlazite na daleku destinaciju, treba da budete sigurni da ćete...

Muzej Staro selo na Zlatiboru je veoma neobičan. Napravljen je sa ciljem da se na jednom mestu prikupe...

Projekat „Music Test 2014“ je manifestacija, namenjena muzičkoj populaciji talenata koji nisu imali prilike da se afirmišu i pronađu...

Od pre neki dan poznat je i spisak izvođača na ovogodišnjem Koncertu godine u Novom Sadu. 13....

Naš narod, kada govori o Ivi Andriću, voli rado da naglasi kako je on „jedini naš nobelovac“.  Moglo...

Malo je poznato da u Prigrevici postoji muzej koji je osnovan zahvaljujući gospodinu Momčilu Todoriću, dugogodišnjem upravniku spomen...

Debitansko ostvarenje reditelja Danila Bećkovića, od srede 24. septembra do nedelje 28. septembra nasmejalo je preko 50 000...

Nisam nikad voleo etno, world music i slično. Nemam razlog zašto.  Ali ima vas koji volite. Uvažavam...