U pokretu: Koncert godine - poznat spisak izvođača

objavljeno: 23.10.2014.
Kategorija: U pokretu

Od pre neki dan poznat je i spisak izvođača na ovogodišnjem Koncertu godine u Novom Sadu.

13. decembra u Velikoj sali SPENS-a slušaćemo Gobline, Marčela i mnoge druge. Prvi put ćemo na KG čuti novi bend Caneta iz Partibrejkersa, takozvane Škrtice. 

Satnica će, kažu organizatori, biti poznata nekoliko nedelja pre koncerta. Pored ovih izvođača najavljeni su i Hornsman Coyote, S.A.R.S, Dubioza kolektiv, Prljavi inspektor Blaža, Bad copy, Grate i Sopot. Reklo bi se za svakog ponešto. Možda čak i previše šareno, ako mene pitate.

U svakom slučaju, za dobro poznatu ustaljenu cenu od 1000 dinara ne može biti loše. Doduše kontigent tih karata bi trebalo da je do sad rasprodat, ali 1200 dinara koliko koštaju koštaju ostale, opet je mala cena za ovako veliki broj poznatih izvođača.

025info tim je bio na prošlogodišnjem koncertu i vrlo dobro smo se proveli. Ne vidimo zašto to ne bismo ponovili i ove. Vidimo se tamo ako dođete. Ostanite u pokretu. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Pogledajte još i:

Rent a car se počeo razvijati još početkom prošlog veka, ali tek zadnjih par...

Kultura istočnjačkih zemalja je sasvim drugačija od svega što na šta ste navikli. Neke...

Prilikom putovanja automobilom, pogotovo ako odlazite na daleku destinaciju, treba da budete sigurni da ćete...

Muzej Staro selo na Zlatiboru je veoma neobičan. Napravljen je sa ciljem da se na jednom mestu prikupe...

Projekat „Music Test 2014“ je manifestacija, namenjena muzičkoj populaciji talenata koji nisu imali prilike da se afirmišu i pronađu...

Naš narod, kada govori o Ivi Andriću, voli rado da naglasi kako je on „jedini naš nobelovac“.  Moglo...

Malo je poznato da u Prigrevici postoji muzej koji je osnovan zahvaljujući gospodinu Momčilu Todoriću, dugogodišnjem upravniku spomen...

Debitansko ostvarenje reditelja Danila Bećkovića, od srede 24. septembra do nedelje 28. septembra nasmejalo je preko 50 000...

Nisam nikad voleo etno, world music i slično. Nemam razlog zašto.  Ali ima vas koji volite. Uvažavam...