U pokretu: Dani piva

objavljeno: 21.08.2014.
Kategorija: U pokretu

Znamo da biste rado ovakvu manifestaciju videli u Apatinu, ali govorimo ovaj put o Zrenjaninu. Morate razumeti da za ovakvu manifestaciju Apatinu nedostaje koncentracija ljudi. Zrenjanin je centar Banata, a Subotica i Novi Sad su prilično blizu tako da svojim programom može vrlo lako da privuče ogroman broj ljudi. 

Ako vam je za utehu Dani piva poslednjih godina kao da oponašaju koncept Ribarskih večeri: za svakog ponešto. "Kirbaj i kotlovina - večeras Hladno pivo,sutra Severina", rekao bi Kekin. Tako ove godine imamo čak i neke iste izvođače: Lexington i Topalko će nastupiti. Biće tu još mnogi: Cetinski, Samardžić i drugi. Za ljubitelje rokenrola ostavljen je praktično samo jedan dan, prvi dan, 27. avgust, kada sviraju Partibrejkersi i Rambo Amadeus. 

 Žitni trg u Zrenjaninu


Ali nisu zrenjaninski Dani piva samo muzika. Prateći program je takođe interesantan. Pored drugih manjih bina, takmičenja u ispijanju piva i drugo, u Gradskoj bašti gostovaće po jedno veče Lane Gutović, Raša Milenković, Mirjana Bobić Mojsilović.

Prostrani centar Zrenjanina primi svako leto preko 100 000 posetilaca. Provozajte se, nije daleko i prilično je jednostavno (iz Novog Sada kad izađete na put, samo pravo i kad uđete u grad, pređete most i tu ste).

Pokrenite se, ima mnogo dobrih ljudi i dobrog piva tamo. 

 

 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Pogledajte još i:

Rent a car se počeo razvijati još početkom prošlog veka, ali tek zadnjih par...

Kultura istočnjačkih zemalja je sasvim drugačija od svega što na šta ste navikli. Neke...

Prilikom putovanja automobilom, pogotovo ako odlazite na daleku destinaciju, treba da budete sigurni da ćete...

Muzej Staro selo na Zlatiboru je veoma neobičan. Napravljen je sa ciljem da se na jednom mestu prikupe...

Projekat „Music Test 2014“ je manifestacija, namenjena muzičkoj populaciji talenata koji nisu imali prilike da se afirmišu i pronađu...

Od pre neki dan poznat je i spisak izvođača na ovogodišnjem Koncertu godine u Novom Sadu. 13....

Naš narod, kada govori o Ivi Andriću, voli rado da naglasi kako je on „jedini naš nobelovac“.  Moglo...

Malo je poznato da u Prigrevici postoji muzej koji je osnovan zahvaljujući gospodinu Momčilu Todoriću, dugogodišnjem upravniku spomen...

Debitansko ostvarenje reditelja Danila Bećkovića, od srede 24. septembra do nedelje 28. septembra nasmejalo je preko 50 000...

Nisam nikad voleo etno, world music i slično. Nemam razlog zašto.  Ali ima vas koji volite. Uvažavam...