U pokretu: Dani piva
Autor:
21.08.2014.

Znamo da biste rado ovakvu manifestaciju videli u Apatinu, ali govorimo ovaj put o Zrenjaninu. Morate razumeti da za ovakvu manifestaciju Apatinu nedostaje koncentracija ljudi. Zrenjanin je centar Banata, a Subotica i Novi Sad su prilično blizu tako da svojim programom može vrlo lako da privuče ogroman broj ljudi. 

Ako vam je za utehu Dani piva poslednjih godina kao da oponašaju koncept Ribarskih večeri: za svakog ponešto. "Kirbaj i kotlovina - večeras Hladno pivo,sutra Severina", rekao bi Kekin. Tako ove godine imamo čak i neke iste izvođače: Lexington i Topalko će nastupiti. Biće tu još mnogi: Cetinski, Samardžić i drugi. Za ljubitelje rokenrola ostavljen je praktično samo jedan dan, prvi dan, 27. avgust, kada sviraju Partibrejkersi i Rambo Amadeus. 

 Žitni trg u Zrenjaninu


Ali nisu zrenjaninski Dani piva samo muzika. Prateći program je takođe interesantan. Pored drugih manjih bina, takmičenja u ispijanju piva i drugo, u Gradskoj bašti gostovaće po jedno veče Lane Gutović, Raša Milenković, Mirjana Bobić Mojsilović.

Prostrani centar Zrenjanina primi svako leto preko 100 000 posetilaca. Provozajte se, nije daleko i prilično je jednostavno (iz Novog Sada kad izađete na put, samo pravo i kad uđete u grad, pređete most i tu ste).

Pokrenite se, ima mnogo dobrih ljudi i dobrog piva tamo. 

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar