U pokretu: Bogatiji program za Dan mladih

objavljeno: 31.07.2014.
Kategorija: U pokretu

Već nekoliko leta u amfiteatru u parku se održavaju svirke povodom Dana mladih, 12. avgusta. Ove godine proslava se seli na motel. Iako će neki možda žaliti zbog promene ambijenta, program na motelu biće mnogo bogatiji i trajaće duže. Ovoga puta neće biti samo muzike, već je u pitanju niz sportsko-zabavnih događaja, od odbojke na pesku i zumbe, do di-džejeva i repera. Raspitali smo se i kako je došlo do ove promene:

- Četiri godine za redom organizovali smo program u parku. Pretendovali su rok i metal. Šansu ove godine želimo da damo mladima koji preferiraju drugu vrstu muzike, rep i tehno, odnosno elektronsku muziku, ali i da uvedemo novine u program. To su ove godine turnir u odbojci na pesku i javni čas zumbe. Manifestaciju smo ove godine podigli na viši nivo i nadamo se da će biti uspešna, a naročito što je na velikom prostoru, odnosno na plaži, uz profesionalno ozvučenje i šarenolik program – rekli su nam organizatori.

Inserte sa prošlogodišnjeg Dana mladih u Apatinu mogli ste videti u tadašnjoj epizodi emisije U pokretu (dole), a program ovogodišnjeg na slici gore.

 

Za dodatne informacije možete se obratiti organizatoru.

Sve u svemu, nadamo se da će, uprkos različitim vremenskim prognozama za taj dan, organizatore i posetioce poslužiti lepo vreme. Ulaz je, kao i do sad, besplatan, tako da zašto ne biste se pokrenuli i otišli. 

 

 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Pogledajte još i:

Rent a car se počeo razvijati još početkom prošlog veka, ali tek zadnjih par...

Kultura istočnjačkih zemalja je sasvim drugačija od svega što na šta ste navikli. Neke...

Prilikom putovanja automobilom, pogotovo ako odlazite na daleku destinaciju, treba da budete sigurni da ćete...

Muzej Staro selo na Zlatiboru je veoma neobičan. Napravljen je sa ciljem da se na jednom mestu prikupe...

Projekat „Music Test 2014“ je manifestacija, namenjena muzičkoj populaciji talenata koji nisu imali prilike da se afirmišu i pronađu...

Od pre neki dan poznat je i spisak izvođača na ovogodišnjem Koncertu godine u Novom Sadu. 13....

Naš narod, kada govori o Ivi Andriću, voli rado da naglasi kako je on „jedini naš nobelovac“.  Moglo...

Malo je poznato da u Prigrevici postoji muzej koji je osnovan zahvaljujući gospodinu Momčilu Todoriću, dugogodišnjem upravniku spomen...

Debitansko ostvarenje reditelja Danila Bećkovića, od srede 24. septembra do nedelje 28. septembra nasmejalo je preko 50 000...

Nisam nikad voleo etno, world music i slično. Nemam razlog zašto.  Ali ima vas koji volite. Uvažavam...