U pokretu: Bogatiji program za Dan mladih
Autor:
31.07.2014.

Već nekoliko leta u amfiteatru u parku se održavaju svirke povodom Dana mladih, 12. avgusta. Ove godine proslava se seli na motel. Iako će neki možda žaliti zbog promene ambijenta, program na motelu biće mnogo bogatiji i trajaće duže. Ovoga puta neće biti samo muzike, već je u pitanju niz sportsko-zabavnih događaja, od odbojke na pesku i zumbe, do di-džejeva i repera. Raspitali smo se i kako je došlo do ove promene:

- Četiri godine za redom organizovali smo program u parku. Pretendovali su rok i metal. Šansu ove godine želimo da damo mladima koji preferiraju drugu vrstu muzike, rep i tehno, odnosno elektronsku muziku, ali i da uvedemo novine u program. To su ove godine turnir u odbojci na pesku i javni čas zumbe. Manifestaciju smo ove godine podigli na viši nivo i nadamo se da će biti uspešna, a naročito što je na velikom prostoru, odnosno na plaži, uz profesionalno ozvučenje i šarenolik program – rekli su nam organizatori.

Inserte sa prošlogodišnjeg Dana mladih u Apatinu mogli ste videti u tadašnjoj epizodi emisije U pokretu (dole), a program ovogodišnjeg na slici gore.

 

Za dodatne informacije možete se obratiti organizatoru.

Sve u svemu, nadamo se da će, uprkos različitim vremenskim prognozama za taj dan, organizatore i posetioce poslužiti lepo vreme. Ulaz je, kao i do sad, besplatan, tako da zašto ne biste se pokrenuli i otišli. 

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar