U POKRETU, BLOG: Bendovi, iliti Zašto niko drugi nije objavio da је Prototype Unleashed snimio album?
Autor:
24.02.2014.

Ako ste pratili prošli blog, koji je bio i prvi možete pogledati ovde, znate da smo krenuli sa postavljanjem nekih epizoda emisije „U pokretu“ za koje ste pitali kada ćete moći videti na internetu. Danas donosimo epizode sa apatinskim bendovima Prljavi Romeo i Prototype Unleashed koje smo radili sa njima dok su momci iz oba benda snimali i izdavali svoje albume krajem prošle godine. 


 


Ali pre toga...
Od svih nekadašnjih video najava za emisije, najgledanija je bila najava za emisiju sa bendom Prototype Unleashed. Da li zbog duhovitog inserta, da li zbog toga što su oni to širili internetom, ili nečega trećeg, ne znam. Uglavnom, skoro su me momci ponovo pitali kada će biti emisija na internetu, i razmišljajući ovih dana o tome, i uz konsultacije sa njima, zaključili smo da osim te emisije, koja je išla neposredno nakon što je njihov album bio gotov, ama baš niko od lokalnih medija nije ništa objavio povodom toga!
(Bend Prljavi Romeo, u različitim sastavima i pod različitim imenima već duže svira, i medijska podrška im nije toliko izostala.)


Album Prototype-a u prodavnici „Mungos“ u Novom Sadu

 

Stručne recenzije i kritike Prototype-ovog prvenca pojavile su se u mnogim muzičkim magazinima i portalima. I prilično su dobro ocenjeni. Evo i nekih linkova ko želi da pročita: http://www.hellycherry.com/2013/11/prototype-unleashed-end-of-all-days.htmlhttp://mulj.net/index.php/recenzije/3356-prototype-unleashed-end-of-all-days .
 Razumem da na lokalu nema previše stručnih da napišu ovakvu vrstu teksta, ali barem osnovne informacije da je album izdat se mogu preneti. Ali nije bilo ni toga. Da li ćemo se opet setiti svojih tek kad nam drugi kažu kako su dobri?


Autor: Nikola Dobrijević


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar