U pokretu: Bitange zatvorile višemesečno reaktiviranje sela
Autor:
28.08.2014.

Poslednjih nekoliko blogova U pokretu bavili smo se manifestacijama po manjim sredinama u Vojvodini. Neke od njih smo uspeli i da posetimo i da prenesmo utiske na vas. 

Sinoć je završena jedna manifestacija koja je za razliku od dosadašnjih trajala mnogo duže. 

Centar za društveni razvoj napravio je niz aktivnosti u proteklih nekoliko meseci. Projekat (Re)Aktiviraj Se(lo) od maja do avgusta je obuhvatio niz kulturnih, edukativnih i sportskih sadržaja u Kljaićevu: radionice, sređivanje sportskih terena, filmovi,  muzika... sve ono što bi trebalo da interesuje mlade kojih na selima ima sve manje. 

Sinoć je sve okončano koncertom na trgu. 

- Proslavili smo  sve što smo za ovih nekoliko meseci uradili. Zadovoljni smo i sinoćnim koncertom. Omogućili smo mladim ljudima u Kljaićevu da čuju live rok svirke što nemaju često priliku u našem mestu i trudićemo se da u narednom periodu  organizujemo slične manifestacije – rekao nam je Dragan Nikodijević, predsednik Centra za društveni razvoj

Sinoć su nastupila tri benda: Defect Gloria iz Odžaka, Upali preko Branke iz Sombora, i apatinske Bitange

Momci su takođe bili zadovoljni celom manifestacijom:,

Nema šta, super, vreme nam je dozvolilo da se sve održi po planu. Nije bilo kiše, atmosfera super, tri benda, dobro druženje i sve u svemu mislim da je događaj u potpunosti uspeo – rekao nam je Davor, gitarista Bitangi.

Bitno je da ima važnih događanja za mlade u selu. Jedan od načina da se njima pokaže da život tamo nije prestao.

Aktivirajte se i vi. I ostanite u pokretu. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar