Snimite film na temu životne sredine

objavljeno: 17.07.2014.
Kategorija: U pokretu

Svi koji se amaterski, ali i profesionalno bavite filmom možete iskoristiti priliku i poslati svoj rad na konkurs Green festa. 

Green fest se bavi zaštitom životne sredine, a festival ove godine ide pod sloganom „Pametni gradovi“. Postoje dve konkurencije:

- Ako ste amater, vaš amaterski film, koji može biti snimljen bilo kakvom opremom, pa čak i mobilnim telefonom, možete poslati i učestvovati u tri starosne kategorije u konkurenciji amaterskog filma – do 18 godina, od 18 do 27 i preko 27 godina. 

- Takođe i ako ste profesionalac možete poslati svoj film u konkurenciji kratkog filma.

Verujem da među sugrađanima i svima koji prate 025info veb portal ima mnogo onih koji su nekad pokušali da nešto snime, naročito mladih amatera. Ovo vam je prilika da iskoristite svoju kreativnost i snimite nešto na temu životne sredine i ko zna – dobijete i neku nagradu.

Kompletnu konkursnu dokumentaciju možete skinuti ovde, a takođe na sajtu greenfest.rs pogledajte detaljnije informacije i kontakte.

 

Probajte, ne košta vas ništa. Ostanite u pokretu. 

 
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Pogledajte još i:

Rent a car se počeo razvijati još početkom prošlog veka, ali tek zadnjih par...

Kultura istočnjačkih zemalja je sasvim drugačija od svega što na šta ste navikli. Neke...

Prilikom putovanja automobilom, pogotovo ako odlazite na daleku destinaciju, treba da budete sigurni da ćete...

Muzej Staro selo na Zlatiboru je veoma neobičan. Napravljen je sa ciljem da se na jednom mestu prikupe...

Projekat „Music Test 2014“ je manifestacija, namenjena muzičkoj populaciji talenata koji nisu imali prilike da se afirmišu i pronađu...

Od pre neki dan poznat je i spisak izvođača na ovogodišnjem Koncertu godine u Novom Sadu. 13....

Naš narod, kada govori o Ivi Andriću, voli rado da naglasi kako je on „jedini naš nobelovac“.  Moglo...

Malo je poznato da u Prigrevici postoji muzej koji je osnovan zahvaljujući gospodinu Momčilu Todoriću, dugogodišnjem upravniku spomen...

Debitansko ostvarenje reditelja Danila Bećkovića, od srede 24. septembra do nedelje 28. septembra nasmejalo je preko 50 000...

Nisam nikad voleo etno, world music i slično. Nemam razlog zašto.  Ali ima vas koji volite. Uvažavam...