Snimite film na temu životne sredine
Autor:
17.07.2014.

Svi koji se amaterski, ali i profesionalno bavite filmom možete iskoristiti priliku i poslati svoj rad na konkurs Green festa. 

Green fest se bavi zaštitom životne sredine, a festival ove godine ide pod sloganom „Pametni gradovi“. Postoje dve konkurencije:

- Ako ste amater, vaš amaterski film, koji može biti snimljen bilo kakvom opremom, pa čak i mobilnim telefonom, možete poslati i učestvovati u tri starosne kategorije u konkurenciji amaterskog filma – do 18 godina, od 18 do 27 i preko 27 godina. 

- Takođe i ako ste profesionalac možete poslati svoj film u konkurenciji kratkog filma.

Verujem da među sugrađanima i svima koji prate 025info veb portal ima mnogo onih koji su nekad pokušali da nešto snime, naročito mladih amatera. Ovo vam je prilika da iskoristite svoju kreativnost i snimite nešto na temu životne sredine i ko zna – dobijete i neku nagradu.

Kompletnu konkursnu dokumentaciju možete skinuti ovde, a takođe na sajtu greenfest.rs pogledajte detaljnije informacije i kontakte.

 

Probajte, ne košta vas ništa. Ostanite u pokretu. 

 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar