Kad ste poslednji put bili u...
Autor:
15.05.2014.

Ok, napolju je takvo vreme da teško mogu da vam kažem ovog četvrtka da budete "u pokretu", ali dobro... Ovo o čemu danas pričam traje do 30. maja, imaćete vremena.

Često kada prođem pored galerije vidim ljude kako gledaju spolja da vide šta ima unutra iako su vrata galerije otvorena!? Ako vas ne zanima, proćiće te pored. Ako vas zanima, a vrata su otvorena...Kao da je u pitanju nekakav strah. Od čega? Od nepoznatog? Od... Uglavnom, poenta je ono što sam izostavio u naslovu, jer drugačije vas ne bih pokrenuo da pročitate, a to je: kad ste poslednji put bili u galeriji?

Nove izložbe imaju svako malo. Shvatam da mnogi od vas ne razumeju vrednost dela koje tamo vide, ali uvek možete saslušati govor na otvaranju, pitati nekoga itd.

Ovih dana biće izložba Gorana Despotovskog. (Za detalje kliknite ovde. ) On baš nije nepoznato ime. Otvaranje je sutra. Znam kakvo je vreme, rekao sam, ali popraviće se do 30. maja. A vama će bar jednom biti pola sata dosadno do tad.

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar