Drama u taksiju
Autor:
03.07.2014.

Ovih dana dešavale se velike drame po beogradskim taksijima, a naslovi vesti su bili: „Venecijanska osveta na srpski način“, „Napetije nego kod Šekspira“, „Dostojevski na beogradskim ulicama“.  

Vesti iz hronike, kažu statistike, uvek su među najčitanijima. Naročito ako imate video snimak toga što se desilo. Ovde su u pitanju snimci u kojima su taksisti prepričavali putnicima svoje životne priče koje su ih uznemirile, pa je tako jedan taksista ispričao svojim putnicima kako je u mladosti ubio jednu stariju gospođu zbog novca, drugi kako mu se ćerka udala za ljubomornog crnca, treći kako su želeli da mu seku meso sa tela. Drama u taksiju. 

I sve bi to bilo zaista uznemirujuće da ovo nisu parafrazirane priče Zločina i kazne, Otela i Mletačkog trgovca, a taksisti glumci Jugoslovenskog dramskog pozorišta koji su na kraju vožnje podelili karte putnicima za ove predstave. 

Primer odličnog marketinga. 

Koliko bi vas uopšte pročitalo i ovaj tekst da naslov nije drama u taksiju?

Razmišljajte o tome.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar