A i da se nije desilo, zašto ne bismo bili ovakvi?!
Autor:
22.05.2014.

Ovih dana sve je u znaku problema koji je zahvatio našu zemlju, pa će tako biti i ovaj blog.

Verujem da je mnogima već dosta priče na istu temu, ali potrebno je znati da se priča ovde ne završava. Težak period tek prestoji tako da je potrebno da nastavimo da širimo humanost koju smo pokazali.

A i da se nije sve ovo desilo, zašto ne bismo širili dobru energiju i bez toga?! Pokazali smo da umemo da se organizujemo bez vlasti, da umemo da radimo dobre stvari bez da nas neko plaća i da umemo da popravljamo svoju zemlju, narod i svest iako smo sumnjali da se ovde ništa ne može promeniti. Zašto ne bismo nastavili?

Ovih dana biće organizovane humanitarne utakmice, svirke, predstave...sve ono što nije moglo da se tek tako za dan – dva dogovori i organizuje kao što je bilo prikupljanje pomoći. Posetite šta god da se dešava. Ne da biste dali donacije, nego da biste osetili dobru energiju naroda koje će biti na svakom tom mestu, uveren sam. Ostanite u pokretu, sad je prilika da krenemo popravljati stvari!
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar