Sve prednosti dočeka Nove godine u restoranu
Autor: Redakcija
01.11.2018.

Nova Godina već dugo vremena sinonim je za dobar provod i za druženje koje se dugo pamti. Za nama su ostala vremena kada se ova noć provodila skromnije, te su sada veoma popularni razni barovi, diskoteke i kafane, u kojima je doček podignut na neki novi nivo. Akcenat je sada uglavnom na nekim bučnim i veselim mestima, pa mirniji tipovi često ne mogu da odluče gde bi proveli ovu noć. Uzmite za primer, koliko ponuda vam se prikaže kada na pretraživaču ukucate: "Doček Nove godine restoran"? Zasigurno mnogo manje nego kad je reč o klubovima. Upravo zato jer se ova tradicija pomalo gubi. Biraju je obično oni malo stariji, koji žele potpuni ugođaj, ali i koji znaju pravila dres koda.

Brojne prednosti dočeka u restoranu

Ipak, ova noć zaista i može biti "najluđa" čak iako se odlučite za restoran. Bitno je samo da vam prija društvo koje ste odabrali, a provod će vam biti zagarantovan. Restoranski tip dočeka ima i svoje brojne prednosti. Pre svega, sa rezervacijom restorana obezbeđeno vam je i mesto za sedenje, pa ne morate brinuti o gužvi, guranju sa ljudima ili dugom stajanju na visokim štiklama, što je veoma važno za žene. U cenu paketa za doček obično ulaze i neograničene količine jela i pića tokom cele večeri, što je veliki plus za sve kojima je komfor na prvom mestu. Svakako, i u restoranu vas očekuje dobra muzika, ali je ona dosta mirnija, što vam ostavlja mogućnost za opušteni razgovor sa prijateljima. A čak iako vam se neka pesma posebno dopadne, slobodno uz nju možete i zaplesati. Stoga, ako vas raduje što nam se bliži Nova godina restoran može biti odlično mesto gde ćete je provesti.

Obratite pažnju na izgled!

Posebna pažnja prilikom dočeka u restoranu treba da bude usmerena na stil oblačenja. Kako je restoran ekskluzivnije i otmenije mesto, tako se od vas očekuje da vaša toaleta isprati ceo ambijent. O tome podjednako moraju voditi računa, kako muškarci, tako i žene. Sve treba da bude u duhu elegancije i raskoši, ali bez previše kičastih detalja. A evo i nekoliko smernica koje je dobro ispratiti, ukoliko želite da vaš izgled priliči situaciji i mestu.

Za dame:

Lepši pol ima tu čast da u ovoj noći ponese najlepšu haljinu iz svog ormara. Za doček u restoranu ona mora biti elegantna, prefinjena i izrađena od finih materijala. Poželjno je da to bude svečana duga haljina, koja će istaći vašu figuru. Šetalište uz reku popularna je lokacija ovakvih lokala, kao što je restoran Magaza , te ćete se tako graciozno odeveni, u tom ambijentu, osećati kao prava holivudska diva. Haljinu treba da prati frizura koja je takođe glamurozna, poput gustih i bogatih uvojaka ili bezvremene klasične punđe. Uz takvu haljinu najbolje pristaje mala torbica, kao i cipele na visoku potpeticu. U novogodišnjoj noći žene tradicionalno biraju crveni ruž, što je u ovom slučaju odličan izbor.

Za gospodu:

Muškarci bi svoj stajling trebalo da odaberu tako da on bude dobro usklađen sa garderobom njihove partnerke. U obzir dolaze sva svečana odela, koja izgledu daju veoma otmenu notu. Ukoliko je to preozbiljno za vaš ukus, možete se odlučiti i za neku opušteniju varijantu, kao što su elegantnije pantalone u kombinaciji sa košuljom. Naravno, obavezan detalj su cipele za svečanije prilike, koje se sada mogu naći i u modernijoj varijanti.

Foto: Pixabay / JamesDeMers


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar