Šta očekivati od dočeka u restoranu?
Autor: Redakcija
18.12.2018.

Dani koji nas dele od Nove godine gotovo da su odbrojani, a snežne pahulje i svetleće lampice već uveliko stvaraju magičnu atmosferu specifičnu za praznični deo godine. Ukoliko se još uvek niste odlučili gde treba da provedete svoju najluđu noć, ostalo vam je još zaista malo vremena da to učinite. Na raspolaganju su vam brojni lokali, pa tako možete odabrati neki urbani klub, tradicionalnu kafanu ili opušteni bar. Ipak, ako sebe vidite kao nekog ko je prevazišao guranje u zagušljivom bircuzu, dugo stajanje na visokom potpeticama i ispijanje jeftinih pića, onda vam je sve jasno. Za mirnije tipove, koji vole sebi da ugode, a raduje ih Nova godina restoran je zaista pravo rešenje.

Nešto drugačije i neponovljivo

Restoranski tip dočeka jednostavno donosi nešto drugačije i neponovljivo. Banket sale i event centri nude ekskluzivni i raskošni ambijent u kom ćete iskusiti proslavu poput prave filmske dive. Sve je podređeno tome da se osetite prijatno i da upravo vaš komfor bude na prvom mestu.

U skladu sa tim, restorani nemaju opciju stajanja ili boravka za barskim stolom, već isključivo banket sedenje za svečano postavljenim stolovima. Za potpuni hedonizam tu su i izuzetni gastronomski specijaliteti koji se služe tokom cele večeri, i to od predjela, preko gala večere, pa sve do deserta. U cenu ulaznice obavezno su uključene neograničene količine pića, i to onih najkvalitetnijih, poput prefinjenih vina sa značajnim geografskim poreklom.

Da bi se ispoštovao ceo kodeks u skladu sa sofisticiranom atmosferom koju nudi restoran , očekujte da će vas posluživati visoko obučeno, potpuno provereno i nadasve ljubazno osoblje. Ovakva vrsta proslave ne sme da trpi nikakve propuste, te budite sigurni da ćete doživeti vrhunski kvalitet usluge.

Provod u prijatnom okruženju

Tokom večeri zagarantovan vam je i odličan provod, jer će vas uveseljavati neki od najpoznatijih prestoničkih bendova. Izbor muzike najčešće je fokusiran na popularne rok i pop ritmove, a često se atmosfera zagreje posetom trubača u ponoć. Bez obzira što će muzike biti cele večeri, na vama je da odlučite da li ćete zaigrati ili ćete samo uživati u gurmanlucima, piću i sedenju.

Naravno, ova luksuzna mesta uvek su dobro opremljena, samo da bi vama obezbedila doček kakav priželjkujete i zaslužujete. Tu su profesionalni sistemi rasvete i ozvučenja, ali i neophodni sistemi za efikasnu klimatizaciju i ventilaciju vazduha. Dakle, ne samo da ćete uživati u nestvarnom ambijentu i kvalitetnoj muzici, već nećete morati da trpite zagušljivi i zadimljeni vazduh. A da je sve isplanirano do najsitnijih detalja, govori i činjenica da tokom proslave u restoranu uglavnom možete računati na parking sa video nadzorom i obezbeđenjem, ali i potpuno besplatan wi-fi.

Sale u kojima se organizuje doček Nove godine obično su velikog kapaciteta, te vam upoznavanja i druženja neće manjkati. Posetioci su većinski sličnih godina i interesovanja, što je odlična prilika i za neka nova i dugoročnija poznanstva. Kao što pravila dres koda na ovakvim manifestacijama nalažu, gosti će doći otmeno i glamurozno odeveni, što zaista garantuje atraktivan doček u VIP stilu. Kada se udruži efektnost stilizovane sale sa ovako atraktivno odevenim gostima, budite sigurni da će vaša proslava Nove godine u restoranu izgledati kao pravi bajkoviti bal.

Foto: Pixabay / nastya_gepp


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar