Šta čini žensku obuću savršenom?
Autor: Redakcija
26.03.2019.

Večno pitanje koje žene sebi postavljaju je: Koji je to savršen par cipela?

Obuća sa visokom potpeticom, koje žene toliko vole da nose jer im noga izgleda vizuelno izduženije, a figura elegantnije, nije baš uvek idealno rešenje. Problem nastaje kada se kod žena stvori navika da nose visoke potpetice . Tada se dugoročno pravi šteta stopalima, celoj kičmi, od lumbalmog do vratnog dela, stvaraju se negativni obrasci držanja tela i prouzrokuje se slabost venske cirkulacije.

Ipak, ne mora tako uvek i da bude kada se nose cipele sa visokim potpeticama jer postoji drugačija i bolja obuća. Online prodaja obuće nudi modele koji su istovremeno udobni i u skladu sa modnim trendovima.

Scholl obuća ima posebnu tehnologiju kreiranja obuće

Da i cipele sa visokim potpeticama mogu da bude udobne i da se nose bez glavobolja dokaz je Sholl obuća koja ima posebnu tehnologiju kreiranja obuće. Scholl obuća je razvila tehnologiju Scholl Memory Cushion koja radi po principu “efekta memorije”. Scholl Memory Cushion uložak pamti oblik stopala i distribuira pritisak na celu površinu stopala. U ovom ulošku se nalazi ekstrakt od aloe vere čime se pojačava efekat mekoće u obući.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji Scholl obuća je mekana, lagana i fleksibilna za nošenje i kao takva obuća, online je dostupna u više različitih modela.

Stopala nose tižinu celog našeg tela i na nogama provodimo veći deo dana. Shodno tome je prava obuća veoma važna za zdravlje naših stopla, a posledično za naše celokupno zdravlje. Ortopedi se slažu da je anatomska obuća pravo i zdravo rešenje za svako stopalo. Anatomska obuća se prilagođava obliku stopala, amortizuje pritisak na stopalo i rasterećuje telo prilikom hoda.

Moderna i udobna ženska obuća – online shop

Žene koje puno vremena provode na nogama i vode računa o svom zdravlju smatraju da je za njih nepogrešiv izbor anatomska obuća. Online se nude različiti modeli čizama, baletanki, papuča, patika, itd.

Moderna poluduboka čizma sa štiklom na kojoj je primenjena Scholl Memory Cushion tehnologija je idealna ženska obuća. Online shop nudi ovu čizmu sa stabilnom štiklom svestranoj ženi koja vodi dinamičan svakodnevni život. Model Alissia je lagana, superfleksibilna i ekstra mekana poluduboka čizma sa đonom čija podloga je otporna na klizanje.

Baletanke se uvek dobro kombinuju sa različitim modnim stilovima i nosive su u različitim prilikama. One su prilagodljiva, lagana i elegantna ženska obuća. Online shop ima u ponudi više različitih modela baletanki među kojima je model Moonwalk. Ovaj model je fleksibilan, udoban i namenjen je za prilike kad želimo da ostavimo elegantam utisak, kao i kada hoćem da budemo opušteni.

Scholl obuća nudi ženama da budu od stila i kad napolju pljušti kiša. New Westmann Low je čizme za hladne kišne dane koja je, za razliku od većine drugih gumenih čizama, istovremeno udoban i topla. Udobna je zahvaljujući Scholl Memory Cushion tehnologiji, a nogu po hladnim kišnim danima greje obloga od eko kože.

Model Alma Sandal je anatomska obuća koja savršeno prijanja uz stopalo. Veoma je lagana da se nosi tokom vrelih letnjih dana. Kaišći u dve boje, crnoj i sivoj, čine ovu letnju obuću atraktivnom i modernom za svaku damu.

Foto: Pixabay / eloigomez_


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar