Kozmetika za bebe - stvorena za uživanje u prvim danima
Autor: Redakcija
16.05.2019.

Prvi dani nakon trudnoće i novi član porodice nose sa sobom i niz slatkih briga. Jedna od njih je i izbora prave kozmetike za negu bebe. Poznato je da novorođenčad imaju izuzetno nežnu i osetljivu kožu, te im je i potrebna najbolja kozmetika za bebe.

Sami roditelji se veoma često nalaze u dilemi: Koja je najbolja kozmetika za bebe? Kakva kupka za bebe je najzdravija? Da li je skupa kozmetika ujedno i najbolja kozmetika za bebe?

Skupa kozmetika ne mora uvek biti i najpovoljnija za kožu vaše bebe, zato je veoma bitno da u moru različitih proizvoda izaberete one prave uz koje će vaša beba biti zadovoljna i srećna.

Najbolja kozmetika za bebe na korak od vas

Trend prirodne kozmetike nije samo hir, danas je opšte poznato koje komponente kozmetičkih preparata loše utiču na bebinu kožu. Svakodnevno kupanje bebe nije nužno, kažu pedijatri, ali je tuširanje i pranje guze nakon svakog presvlačenja neophodno za vašu bebu. Za pranje i kupanje beba koriste se lagane i umirujuće kupke uz koje će vaša beba imati mirniji i lepši san. Preporuka za sve mame malih ili malo većih beba je svakako kupka sa nevenom i glicerinom koja će na veoma nežan način očistiti i zaštititi kožu vaše bebe od isušivanja. Ova kozmetika za bebe izuzetno je pogodna za svakodnevnu upotrebu, Mamma & Baby sapun sa glicerinom i bademovim uljem idealan je za pranje osetljive kože jer u sebi sadrži pantenol koji će na pravi način zaštiti kožu vaše bebe.

Šampon ili kupka za bebe?

Kosmati deo glavice vaših mališana podjedanko je važan za negu.Šamponi za bebe koje koristite moraju biti na prirodnoj bazi i sa odgovarajućom formulacijom koja će zaštiti oči bebe od suza. Ukoliko ste u dilemi kakav izbor da napravite kozmetika za bebe koja u sebi sadrži i kupku obradovaće kako vas, tako i vašeg mališana. Mamma &Baby kupka za bebe 2u1 za negu kože i kose u sebi sadrži ekstrat glicerina i kalendule koja nežno čisti i umiruje kožu bebine glave štiteći je pritom od isušivanja.

Masiranje znači ljubav

Nema roditelja koji ne uživa u maženju sa svojim novorođenčetom. To ne podrazumeva samo ljubav i pažnju, već i bliskost koju roditelj gradi sa svojim detetom, a koja će ga pratiti tokom čitavog odrastanja. Te nakon kupanja iskoristite priliku da nežnom masažom što lepše pripremite vašu bebu za spavanje. Slatkasti miris badema Mamma&Baby soft kreme ispuniće bebinu sobu toplinom i učiniti da ona bezbrižno utone u carstvo snova. Neka detinjstvo vaše bebe bude lepo i čisto. Mamma &Baby kozmetika za bebe idealno je rešenje za sve mame koje žele zdravo i bezbrižno odrastanje svoje dece.

Bebina koža, tako nežna i osetljiva iziskuje posebnu pažnju zato za nju izaberite zdravu i prirodnu kozmetiku, i uživajte u bezbrižnom i zdravom odrastanju vaše bebe. Neka uloga roditelja za vas bude najlepši i najslađi deo bebinog odrastanja.

Foto: Pixabay / Free-Photos
Video: YouTube / Ana2cats


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar