Šta se to ovde dešava?!
Autor: Stefan
05.01.2018.

Ne znam da li se vama ikada desilo da ne razumete nešto u vašoj državi, gradu ili selu. Meni se to retko dešava zato što svi imaju neko mišljenje o svemu i vole da ga kažu, a oni znaju sve. Da li znaju, ustvari?

Ovo sam se zapitao kada mi niko nije mogao objasniti zašto su se na ulicama Sonte pojavile misteriozne oznake na skroz nasumičnim mestima. Ti simboli liče na one ikseve što često vidim pored mojih zadataka na kontrolnom, samo što nisu nacrtane crvenom hemijskom već crvenim sprejom.

Pojavili su se tokom ovog leta, i mislio sam da će mi brzo biti jasno šta označavaju, ali budući da mi se do danas nije raščistilo, ja se naravno nisam malo više raspitao, nego sam počeo da smišljam teorije zavere zato što je to lakše. Zato to svi i rade.

Možda označavaju, kao oni iksevi na kontrolnom, da nešto ne valja. To bi mi imalo smisla zato što su neki iksevi postavljeni na mesta bez pešačkih prelaza i mestima na kojima izviruju žice iz zemlje. Tu sam teoriju odbacio zato što se neki nalaze i  kod škole, a kod škole sve valja. Onda sam naravno pomislio da su to oznake koje su postavili vanzemaljci kao markere koje će koristiti prilikom sledeće invazije. Možda opet pošalju kometu, ili odluče da kidnapuju nekog. Nažalost, to nije istina. To sam saznao tako što sam mesec dan, cele večeri provodio na jednom iksu u blizini moje kuće, ali me niko nije oteo i nije me pogodio meteor. Jedino što sam saznao je da nikako ne želite biti budni u Sonti između tri i četiri sata ujutro. Mislim ozbiljno!

Jedina teorija koje je moguća jeste ta da su to stvarno markeri, ali za ljude. Pod tim mislim na ljude na nebu. Pod tim mislim na pilote. Kao onaj što je nacrtao muški polni organ na nebu, ili ovaj koji je iznad Nemačke nacrtao jelku (sa ukrasima!). Pokušaću da pogledam te ikseve na Gugl mapama i pokušati ih spojiti kao tačkice, možda se otkrije neki oblik.

NAPOMENA:
Kao što vidite iz mojih teorija, nemam pojma za šta su ti iksevi stvarno, ali ako vi znate, zadržite to za sebe. Treba da postoje misterije u svtetu. Kao što su događaji između tri i četiri sata ujutro u Sonti.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar