Ovaj tekst nije o žutim patkama!
Autor: Stefan
20.03.2018.
Ako već neko vreme pratite ovaj blog primetićete da su teme postale, u najmanju ruku, čudnovate i nerelevantne. Tamo sam pisao o nekim zmijama koje jedu novac, pa o kravi koja je izbegla klanje i slične nebuloze. Zato sam ove nedelje našao bolju temu.
 
Radi se o patki. Ne bilo kakvoj koja živi da bi bila pojedena, već ona iz Australije, visoka 10 metara. Puna vazduha! Ona se zove Dafni i svojom žutom bojom predstavlja  cilj okeanskim plivačima, koji se uvek raduju kad je vide. To jest tako je trebalo da bude, ali je onda patka pred sam početak trke, koja se održavala  u gradu Pertu 11-og marta, odlučila da otpluta. Plivači su tada počeli da lutaju i ko zna šta bi se desilo da je nisu pronašli na vreme. Kada su je uhvatili rekla je da se osećala nepotrebnom na cilju i da niko nije obraćao pažnju na nju i da je zato pobegla. Tada su svi shvatili značaj žute patke i sada je svi vole i cene.
 

Ako pratite vesti možda ste primetili da Dafni nije usamljena. Po celom svetu nestaju ogromne žute patke i nekada ih čak zamenjuju nekim lošijim patkama. To se nedavno dogodilo čak i kod nas! Kakav bi svet bio bez žutih pataka? Ja u takvom ne bih hteo živeti. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar