Apatinci u spotovima muzičkih zvezda
Autor: Redakcija
09.05.2018.

Svi znamo ponekad da se divimo muzičkim spotovima omiljenih zvezda, a posebno da zavidimo ljudima koji su uspeli da pronađu svoje mesto u spotu. U našoj rubrici „Istražujemo za vas“ donosimo vam spisak imena mladih Apatinaca koji su uspeli da se izbore za kadar u pojedinim spotovima, ali donosimo vam i spisak većih projekata koji su snimani upravo u Apatinu.


Najveći „staž“ pojavljivanja u spotovima ima Apatinka Nikolina Bogunović (devojački Medić) u čijoj karijeri se nalaze spotovi kao što su Ilija Ilić – Kovrdžava, Neozbiljni pesimisti – Na silu, Nigor – Seratonin i Tanja Savić – Švaler. Kontaktirali smo Nikolinu da nam otkrije koji joj je za sada omiljeni spot i koji zadatak joj je bio najteži.


– Što se tiče najtežeg zadatka, to je bio Niggorov spot u kojem glumim domino damu. Isprva nije bilo lako, ali sam uspela. Bila mi je čast raditi sa takvim profesionalcima i dala sam svoj maksimum.


Pored Nikoline, u spotu za numeru „Švaler“ koju izvodi Tanja Savić, pojavljuje se još dvoje poznatih apatinskih lica. U pitanju su Gorana Medić i Aleksandar Egelić.

Apatin kao lokacija snimanja


Apatin je grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upravo zbog toga često biva izabran da posluži rediteljima kao lokacija za snimanje njihovih projekata. U nastavku teksta vam donosimo poznate projekte koji su snimani upravo u Apatinu.


Poznati proizvođač slatkiša „Pionir“ davne 2008. godine unajmio je poznatog reditelja Aleksandra Kekija Kerekeša da snimi nekoliko promotivnih spotova za njihove proizvode. Upravo te godine, zaštitno lice „Pionir“ slatkiša bila je popularna pevačica Jelena Karleuša, a većina kadrova za te reklame je snimljena verovali ili ne u zgradi opštine Apatin. Ne verujete, pogledajte fotografije u nastavku teksta.


 

Da zgrada opštine Apatin privlači pažnju dokazuje još jedna reklama, ovaj put za „Apatinsku pivaru“ koja je snimana 2014. godine.


Nekoliko kadrova našeg čuvenog filma „Poseban tretman“ iz 1980. godine u režiji Gorana Paskaljevića, snimljen je u Apatinskoj pivari. Čuvena scena skoka u „bure“ puno pivo snimljena je upravo u našem gradu.


Još jedan kultni film je sniman u Apatinu. U pitanju je ostvarenje Zdravka Šotre – “Lajanje na zvede” iz 1998. godine. Lokacija za potrebe snimanja filma bio je stadion kraj Dunava, a na snimanju je učestvovala i tadašnja postava fudbalskog kluba “Mladost” iz Apatina.


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar