Kursevi u RPK Sombor
Autor:
20.03.2019.

U okviru e-Skills Week Regionalna privredna komora Sombor ogranizuje polaganje kurseva ECDL - Evropska kompjuterska licenca ili GCL - Globalna privredna licenca. Nakon što položi određeni broj testova kandidat stiče pravo na dobijanje certifikata koji je priznatu u Evropi i Svetu. GCL se odnosi na informacione tehnologije, biznis, ekonomiju i pravo. Polaganje ECDL-a obuhvata polaganje četiri od sedam modula: osnove informacionih tehnologija, operativni sistemi, tekst editor, tabelarne kalkulacije, baze podataka, prezentacije i internet. Polaganje se vrši putem interneta, a prijave se mogu obaviti do srede, 21. marta 2012. Polaganje je besplatno. Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 025/420-780.

Takođe, u Regionalnoj privrednoj komori u Somboru počinje osnovni kurs iz računovodstva u organizaciji RPK “Sombor” i Agencijom “Revizor” iz Novog Sada. Kurs traje 72 nastavna časa i košta 27.000 dinara (u tri rate). Predavanje se održavaju vikendom, a prva dva su besplatna dok je prijavljivanje na trećem predavanju. Svi polaznici dobijaju odgovarajuću literaturu i softver. Osnovni cilj obuke je da se polaznici obuče za vođenje poslovnih knjiga za preduzeća i preduzetnike. Obuka je namenjena zaposlenima i nezaposlenim licima, koja žele da postanu profesionalne računovođe, i da prošire svoja znanja u ovoj oblasti.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar