Iskoristite leto da naučite novi strani jezik
Autor: Redakcija
24.06.2020.

Svako od nas imao je priliku da čuje ovu čuvenu tvrdnju da čovek vredi onoliko koliko jezika govori. Ako želite da obogatite svoje znanje nekog od stranih jezika ili naučite novi - pravo je vreme za to.

U Akademiji Oxford u Somboru pripremili su odlične letnje akcije za kurseve stranih jezika. U pola cene i samo za dva meseca imate priliku da naučite nemački, engleski ili ruski jezik. 

U ovoj visokospecijalizovanoj ustanovi čija je primarna delatnost edukacija i organizacija aktivnost vezanih za usavršavanje jezika možete da naučite bilo koji strani jezik. Kursevi se organizuje prema pravilima međunarodno priznatog standarda za učenje jezika. Reč je o takozvanom Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike ili skraćeno CEFR, odnosno CEF (The Common European Framework of Reference for Languages).
 
U Akademiji Oxford organizuje nastavu za sve nivoe CEFR - a, a prema afinitetima i znanjima polaznika. Bez obzira da li želite da pohađate kurs, na primer, španskog jezika iz razonode ili vam je neophodan zbog posla i privatnih obaveza, sasvim je svejedno, jer ćete u ovoj akademiji pronaći upravo onu obuku koja će zadovoljiti sve vaše zahteve.
 
Što se CEFR nivoa tiče, uzevši u obzir da je u pitanju zvanično priznata standardizacija, podrazumeva se da je maksimalno precizno određeno koja znanja treba kandidat da poseduje da bi se moglo reći da ona odgovaraju određenom nivou, od ukupno šest koliko ih ima. Stvar je vrlo jednostavna: postoji ukupno 3 grupe nivoa i to A, B i C nivoi, a u okviru svake od njih je po 2 podnivoa koji se označavaju ciframa 1 i 2.
 
Nastava u ovoj akademiji može biti grupna, što podrazumeva šest ili više polaznika, kao i grupna ubrzana. Organizuje se i u manjim grupama, sa četiri ili pet polaznika, kao i u mikro grupama, sa dva ili tri polaznika. Izlaze vam u susret i ako želite individualno da učite neki jezik, a nastava može niti i online.
 
U ponudi su i dečiji kursevi, za predškolski uzrast ali i za osnovce, koji takođe imaju mogućnost individualnog učenja. U ovoj akademiji stranci imaju piliku da nauče srpski jezik.

Kurs znakovnog jezika posebna je ponuda u Akademiji Oxford, koja pruža mogućnost svakom pojedincu, da savlada ovaj specifičan jezik, na najprofesionalnije predviđen način. Ovaj nesvakidašnji kurs profesionalno obavlja samo nekoliko zvaničnih licenciranih prevodilaca od strane naše države, što je svavako prednost ove institucije.
 
Ono što posebno ističu u Akademiji Oxford u Somboru su zvanični prevodi sa overom sudskog tumača kao i nezvanični prevodi, na bilo koji jezik. U roku od jednog dana rešavate sve što vam je potrebno.
 
Ukoliko imate želju i volju da zaista naučite bilo koji strani jezik, te da možete kasnije njime da se koristite i u pisanoj i u usmenoj formi, onda su specijalizovani kursevi i obuke stranih jezika u Akademiji Oxford u Somboru najbolji izbor.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar