lokacija: Apatin
objavljeno: 28.04.2017.

Napravljen dogovor naprednjaka i radikala u Vrbasu

Srbija i Svet

Opštinski odbori Srpske napredne stranke i Srpske radikalne stranke u Vrbasu završili su pregovore i postigli koalicioni dogovor oko formiranja vlasti u opštini Vrbas, saznaje “Dnevnik”.

Na lokalnim izborima 23. aprila, u ovoj opštini SNS je osvojila 17 mandata od ukupno 36 odborničkih mesta u lokalnom parlamentu. Socijalistička partija Srbije osvojila je 8 mandata, Koalicija “Oslobodimo Vrbas- SDS, DS, LSV” četiri, Pokret socijalista- Aleksandar Vulin tri odbornička mandata, Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj dva odbornička mandata koliko i Grupa građana “Dosta je bilo- Saša Radulović”.

Kako sazanajemo, pri dogovoru SRS i SNS posebno je naglašen veliki doprinos za očuvanje kontinuiteta politike napretka koju Srpska napredna stranka, predvođena Aleksandrom Vučićem vodi.

Naprednjaci su otvoreni za dalje pregovore i sa drugim strankama, a odlučujuće za dogovore će biti prepoznavanje kvaliteta i zalaganje da se u Vrbasu bolje živi i nastave započete reforme.
 

Izvor i foto: Dnevnik.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

U Dortmundu je u nedelju 7. maja otvoren Novosadski trg, u čast 35 godina pobratimstva dva grada –...

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke na sednici odbora doneo je odluku o početku razgovora sa Srpskom naprednom strankom...

U Subotici će biti otvorena Regionalna akademija za obuku negovatelja, najavio je državni sekretar u Ministarstvu za rad,...

U četvrtak 20. aprila od 21 čas održaće se veliki koncert Amadeus benda u Vrbasu. Lokacija je velika hala...

Pre neki dan predsednica Višeg suda Stanka Simonović, u dogovoru sa ljudima iz DS, pravosuđa, advokata odnosno sada...

Kada ogroman javni servis poput RTV Pančevo objavi istinu o predsednici Višeg suda u Pančevu, Stanki Simonović, podignu...