lokacija: Apatin
objavljeno: 19.05.2017.

UPOZNAJTE BALKANSKU ŠAMPIONKU: Zlatna Milica Beslać najavljuje nove uspehe!

Sport

Fitnesom je počela da se bavi u prvom razredu Osnovne škole. Godinama je trenirala u apatinskom klubu Kleopatra, a sada je članica Fitnes kluba Bim Džim iz Barajeva.

"Fitnes sam počela da gledam putem video materijala na internetu. Još kao devojčica pokazala sam veliku zainteresovanost za ovaj sport, i znala sam da ću tu da se pronađem. Već devet godina treniram i nadam se da ću još dugo da budem aktivna." - počinje priču za 025info, juniorska balkanska šampionka u ovom sportu, Milica Beslać.

Milica ističe nesebičnu podršku porodice i okruženja.

"Mnogo mi to znači. Ta podrška mi je dala vetar u leđa i uz nju sam još više zavolela ovaj sport. Moram posebno da se zahvalim svojim roditeljima i trenerima Dragani Pezelj i Evi Korolija, kao i treneru Zoranu Jovanoviću iz Barajeva koji mi preporučuje preparate i način ishrane."

Ona ističe da posebno pamti svoj prvi uspeh, odnosno zlatnu medalju u Bačkoj Topoli na Prvenstvu Vojvodine 2013. godine.

"Kada se popnete na to pobedničko postolje osećaj se zaista sjajan. Volja i želja rastu sa uspesima i medaljama i pokazuju mi da mogu svakodnevno da napredujem. Trudiću se maksimalno da i u narednom periodu postižem što bolje rezultate."

Za jedno fitnes takmičenje potrebno je mnogo truda, rada i ozbiljnih priprema. Tri meseca ranije program ishrane se posebno usklađuje, a treninzi su konstantni tokom cele godine, odnosno kontinuirani i kada nije takmičarska sezona.

Veliki uspeh Milica, koja je rođena 2001. godine, postigla je na nedavno završenom šampionatu Balkana koji je održan krajem aprila u Baru.

"Normu za balkanski šampionat ostvarila sam na državnom prvenstvu gde sam takođe bila najbolja i osvojila zlato. Balkansko prvenstvo je za mene jedno divno iskustvo, ostvarila sam nova poznanstva, a učestvovalo je ukupno 11 zemalja. Ja sam nastupala za reprezentaciju Srbije, u juniorskoj kategoriji fitnes za žene i u izuzetno jakoj konkurenciji postala najbolja. Prezadovoljna sam ovim rezultatom." - ne krije sreću zbog najnovijeg uspeha Milica Beslać.

Milica za kraj razgovora kaže da ima jako veliku želju da se i u narednom periodu bavi fitnesom na najvišem nivou, i ističe volju i ljubav prema ovom sportu kao ključ svih dosadašnjih uspeha.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Tradicionalno, pred start kuglaške sezone, narednog vikenda će se u Banji Junaković odigrati međunarodni ekipni „Junaković kup 2017“...

U odnosu na prošlu takmičarsku sezonu, mlada ekipa apatinskih odbojkašica nije pretrpela veće kadrovske promene, ali su devojke...

Posle uspešnih nastupa seniora AK Apatin na takmičenjima koja su u proteklom periodu održana na Kopaoniku, Bečeju, Kanjiži,...

Zahvaljujući uspešnoj i plodnoj saradnji sa ŽOK „Apatin“, u Tehničkoj školi sa domom učenika borave odbojkašice beogradskog kluba...

Na jezeru Alagovac kod Nevesinja je održano jubilarno 10. međunarodno takmičenje u sportskom ribolovu. Ekipno pobeda je pripala...

Opština Kanjiža i Atletski klub Partizan Kanjiža su bili organizatori 36. međunarodne atletske trke Kanjiža 2017, na kojem...