lokacija: Apatin
objavljeno: 06.08.2017.

SAOPŠTENJE OO SNS: APSOLUTNA POBEDA LISTA ZA NAPREDNI APATIN, PRIGREVICU I SONTU

Politika

Na prvim izborima koji su se održali na teritoriji opštine Apatin po većinskom sistemu glasanja, liste koje je podržao OO SNS Apatin na izborima za Savete Mesnih zajednica ostvarile su apsolutnu pobedu porazivši sve protivkandidate u Apatinu, Prigrevici i Sonti.
Na osnovu još jedne istorijske pobede liste koju je podržao OO SNS Apatin, budući sazivi Mesnih zajednica će izgledati u sledećim sastavima: Apatin, Prigrevicu i Sontu predstavljaće svih 11, odnosno 9 kandidata koje su predložile liste za Napredne Apatin, Prigrevicu i Sontu. Protivkandidati u ovim mesnim zajednicama nisu osvojili dovoljan broj glasova niti za jednog člana MZ. MZ Svilojevo, Kupusinu i Romsko naselje predstavljaće kandidati sa lista Zajedno za Svilojevo, GG „Za Kupusinu, za naše selo“ i GG „Za bolje romsko naselje“.
OO SNS Apatin se zahvaljuje svim članovima i simpatizerima stranke koji su na bilo koji način pomogli da se u opštini Apatin ostvari još jedan istorijski rezultat i ubedljiva pobeda.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Nakon što je u Apatinu održana 1. konstitutivna sednica Saveta MZ na kojoj je, podsećamo, za predsednika izabran...

Izbori za članove Saveta Mesnih zajednica opštine Apatin održani su 06. avgusta tekuće godine i na njima je...

Iz OO SNS Sombor dobili smo saopštenje, koje vam prenosimo u celosti:   "Kandidati koje je...

U Plavoj sali SO Apatin održana je konferencija za novinare povodom objave zvaničnih rezultata povodom održanih izbora za...

U 20 sati zatvorena su sva biračka mesta na području opštine Apatin. Izbori za članove Saveta Mesnih zajednica...

U sedam sati jutros otvoreno je ukupno 14 biračkih mesta na teritoriji opštine Apatin.  Po većinskom sistemu glasanja,...