lokacija: Apatin
objavljeno: 06.08.2017.
Autor: Jelena

Opština Apatin bira članove Saveta MZ

Politika

U sedam sati jutros otvoreno je ukupno 14 biračkih mesta na teritoriji opštine Apatin.  Po većinskom sistemu glasanja, biraju se članovi Saveta Mesnih zajednica apatinske opštine. U pitanju su Mesne zajednice Apatin, Romsko naselje, Prigrevica, Sonta, Svilojevo i Kupusina. Kako saznajemo, neregularnosti nema, a 025info televizija obišla je nekoliko lokacija na kojima se glasa.


 

Na biračkom mestu broj 1 (Agroglobe) u Apatinu upisano je ukupno 2.549 glasača. Od toga, do 9 sati izašlo ih je ukupno 100. Ovo biračko mesto otvoreno je na vreme, neregularnosti nema.


 

Na biračkom mestu broj 2 (vrtić u Ognjena Price) u Apatinu razgovarali smo sa predsednikom ovog mesta, Đokom Koraćem.

U Prigrevici smo obišli biračko mesto broj 10 (MZ Prigrevica) i saznali da je od ukupno 859 upisanih birača do deset sati glasalo 136 glasača.

Na biračkom mestu broj 11 (OŠ ,,Mladost'') u Prigrevici podatke nam je dala predsednica ovog mesta, Mira Puača.

U Tehničkoj školi sa domom učenika u Apatinu ukupno je upisano 2.816 birača. U pitanju je glasačko mesto broj 4, a do 11 sati, na tom mestu je glasalo ukupno 230 Apatinaca. I ovde je, kako kažu, , biračko mesto otvoreno na vreme, sve teče regularno i nadaju se da će tako ostati do kraja dana.


Podsećamo, sva biračka mesta su otvorena do 20 sati.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Plavoj sali SO Apatin održana je 28. sednica Opštinskog veća opštine Apatin.  Sednica je započela usvajanjem zapisnika...

Nakon što je ustanovljeno prisustvo od ukupno 26 odbornika, čime su stvoreni uslovi za punovažno odlučivanje, usvojen je...

16. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za četvrtak, 12. oktobar, sa početkom u 9 sati, u velikoj...

U Plavoj sali SO Apatin održana je 27. sednica OV opštine Apatin. Na predlog nadležnog ministarstva, utvrđen je...

Na 15. sednici SO Apatin, najviše rasprave je bilo oko tačke dnevnog reda koja se ticala izveštaja o...

Na prvoj sednici Skupštine opštine Apatin, na kojoj su odbornici materijal dobili u elektronskoj formi, prisustvovalo je ukupno...