lokacija: Odžaci
objavljeno: 21.04.2017.
Autor: Rajko

Odžaci: U ponoć počinje predizborna tišina za lokalne izbore

Politika

U ponoć počinje predizborna tišina uoči lokalnih izbora u opštini Odžaci koji će biti održani u nedelju, 23. aprila. Predizborna tišina tokom koje je zabranjena izborna propaganda trajaće do zatvaranja birališta u nedelju u 20 sati.

Pravo glasa na lokalnim izborima na kojima se bira 27 odbornika Skupštine opštine Odžaci ima nešto više od 26.000 građana.

U nedelju će biti otvoreno 27 biračkih mesta na kojima će birači moći glasati od 7 do 20 sati. Na izborima učestvuje šest lista koje su podnele stranke, koalicije i grupe građana.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Počela je 14. sednica Skupštine opštine Apatin. I ovoga puta 025info televizija realizuje direktan prenos.Takođe, dešavanja na Skupštini...

Predsednik Skupštine opštine Apatin dr Dragan Rastović, zakazao je za četvrtak, 22. jun sa početkom u 9 sati...

U plavoj sali SO Apatin održana je 23. po redu sednica Opšrtinskog veća opštine Apatin. Nakon usvajanje Zapisnika sa...

Nakon usvajanje zapisnika sa 21. sednice Opštinskog veća opštine Apatin, u drugoj tački je usvojen predlog odluke o...

Još jedan radni vikend za MO SNS iz Apatina. Iskoristili su lepo vreme  da učine nešto dobro za...

Obaveštavaju se zainteresovani građani opštine Apatin, Sombora i Odžaka, koji imaju biračko pravo u Srbu i Gračacu, da će biti...