lokacija: Apatin
objavljeno: 19.05.2017.

Danijela Obradović i Branka Bajić gošće najnovije emisije Prava reč

Politika

U poslednjoj, četvrtoj emisiji mini specijala Prave reči koji je posvećen radu opštinske uprave i opštinskih institucija gošće Prave reči bile su vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra, Danijela Obradović i vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja, Branka Bajić.

One su u dvadesetak minuta programa govorile o svim aktuelnostima vezanim za rad u prethodnom periodu ali i najavile planove za dalje.

Danijela Obradović je govorila odobrenim sredstvima Ministarstva kulture i javnog informisanja za projekat Simpozijum skulpture Meander, najavila Međunarodnu izložbu Ex libris, izložbu likovnih stvaralaca, zonsku smotru folklora i pozorišni mini festival, dok smo od Branke Bajić čuli o tome kakvo je bilo zatečeno stanje u Domu zdravlja u septembru prošle godine i šta se uspelo realizovati na poboljšanju tog stanja. Bilo je reči i o nabavci novog sanitetskog vozila, rekonstrukciji zdravstvene stanice u Kupusini, ali i o gorućim problemima kao što je dug apoteke, koji će uskoro biti rešen, odnosno saniran.

Emisiju Prava reč gledajte u petak 19. maja sa početkom u 20 sati.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Prošlo je tačno godinu dana otkako je formirana nova lokalna vlast u opštini Apatin. Tim povodom, danas je...

Gradsko veće je na 62. sednici, održanoj 22. maja donelo rešenja o davanju saglasnosti na poseban program korišćenja...

U plavoj sali skupštine opštine Apatin danas je održana 21. po redu sednica Opštinskog veća opštine Apatin.

Kao što je i najavljeno nakon prethodne akcije kada su rekonstruisane klupe ispred Mesne zajednice i pošte, aktivisti...

Gošća najnovije emisije Prava reč, 025info televizije, bila je zamenica predsednika opštine Apatin, Dubravka Korać. Povodom navršene pune...

U najnovijoj emisiji Prava reč, 025info televizije, koja se emituje u utorak od 20:00h, gost je zamenica predsednika...