lokacija: Apatin
objavljeno: 19.05.2017.

Danijela Obradović i Branka Bajić gošće najnovije emisije Prava reč

Politika

U poslednjoj, četvrtoj emisiji mini specijala Prave reči koji je posvećen radu opštinske uprave i opštinskih institucija gošće Prave reči bile su vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra, Danijela Obradović i vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja, Branka Bajić.

One su u dvadesetak minuta programa govorile o svim aktuelnostima vezanim za rad u prethodnom periodu ali i najavile planove za dalje.

Danijela Obradović je govorila odobrenim sredstvima Ministarstva kulture i javnog informisanja za projekat Simpozijum skulpture Meander, najavila Međunarodnu izložbu Ex libris, izložbu likovnih stvaralaca, zonsku smotru folklora i pozorišni mini festival, dok smo od Branke Bajić čuli o tome kakvo je bilo zatečeno stanje u Domu zdravlja u septembru prošle godine i šta se uspelo realizovati na poboljšanju tog stanja. Bilo je reči i o nabavci novog sanitetskog vozila, rekonstrukciji zdravstvene stanice u Kupusini, ali i o gorućim problemima kao što je dug apoteke, koji će uskoro biti rešen, odnosno saniran.

Emisiju Prava reč gledajte u petak 19. maja sa početkom u 20 sati.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Počela je 14. sednica Skupštine opštine Apatin. I ovoga puta 025info televizija realizuje direktan prenos.Takođe, dešavanja na Skupštini...

Predsednik Skupštine opštine Apatin dr Dragan Rastović, zakazao je za četvrtak, 22. jun sa početkom u 9 sati...

U plavoj sali SO Apatin održana je 23. po redu sednica Opšrtinskog veća opštine Apatin. Nakon usvajanje Zapisnika sa...

Nakon usvajanje zapisnika sa 21. sednice Opštinskog veća opštine Apatin, u drugoj tački je usvojen predlog odluke o...

Još jedan radni vikend za MO SNS iz Apatina. Iskoristili su lepo vreme  da učine nešto dobro za...

Obaveštavaju se zainteresovani građani opštine Apatin, Sombora i Odžaka, koji imaju biračko pravo u Srbu i Gračacu, da će biti...