lokacija: Apatin
objavljeno: 12.05.2017.
Autor: Miodrag

Nemanja Guzijan prošao u superfinale takmičenja Ja imam talenat!

Kultura
U programu Televizije Pink sinoć je uživo emitovano prvo finalno veče takmičenja pod nazivom "Ja imam talenat" u kojem je nastupio i talentovani apatinski pevač Nemanja Guzijan. Iako je po rasporedu pevao pretposlednji tek iza ponoći, Nemanji to nije smetalo da "pusti" svoj glas i oduševi sve prisutne kao i brojne gledaoce kraj TV ekrana. 
 
To je pokazalo i glasanje. Od 14 kandidata u supefinale su ušla dva takmičara na osnovu ocene žirija i dva glasovima publike. Anđeoski glas Nemanje Guzijana, njegov atraktivnan i originalan nastup na bini bukvalno su razbudili publiku u kasnim noćnim satima. Nagrađen je ovacijama i bodovima koji vode u superfinale. 
 
Ni žiri nije ostao imun na njegov nastup pa su i njihovi komentari bukvalno naterali suze na oči mnogima u Pinkovom Studiju: "Za ove naše etno pesme potrebna je duša i ti imaš moćan glas koji dopire sve do Kosova." - rekla je Danica Maksimović na šta se Žika Todorović nadovezao: "Sada si me slomio i to što ti radiš je sva tri puta bilo bez greške. Pevanje. Perfektno. Ti si car."
 
"Ja sam se rodio i umro jedno pet puta. Toliko je bilo emotivno. Ovo je tipična kosovska pesma. Nemam reči, svaka ti čast." - rekao je Rasta, a Ana Nikolić je bila iskrena: "Bio si tačan, skoro perfektan. Sve mi je autentično i ako te mi ne budemo uveli u finale, ja se nadam da će publika jer ga zalužuješ."
 
I to se ostvarilo. Publika je Nemanju odvela u Superfinale.
 
"Hvala puno svima, i publici i žiriju, a najviše ljudima koji su glasali za mene, sve ih pozdravljam, volim puno i ljubim, a najviše moje Apatince." - rekao je on nakon proglašenja rezultata. Sledi druga finalna emisija i još četvoro superfinalista. 

Za svoj nastup u superfinalu Nemanja već ima spremnu specijalnu tačku koju je do sada čuvao kao "kec u rukavu". 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

U galeriji Meander, pred izuzetno velikim brojem publike,  otvorena je izložba slika i objekata ,,Anonimus'' Dušana Banjca iz...

Za petak, 4. avgust, sa početkom u 20 sati, u galeriji Meander je zakazano otvaranje izložbe slika i...

Pred velikom brojem publike, nemački ansambl iz Kelna „Con Moto“ održao je koncert u Apatinu, u crkvi ,,Uzmesenje...

Udruženja Nemaca „Gerhard“ iz Sombora i „Adam Berenc“ iz Apatina zajednički organizuju koncerte nemačkog ansambla „Con Moto" pod...

  Nesvakidašnji koncert moskovskog KUD-a „Zlatna kapija“ održan u apatinskom Domu kulture je još jednom potvrdio neraskidivu...

KUD „Zlatna kapija“ iz Rusije (Moskva) u petak, 21. jula, sa početkom u 20 sati, u Domu kulture...