lokacija: Apatin
objavljeno: 12.06.2017.
Autor: Jelena

Žigić i Bošnjak najbolji policajci u Apatinu

Društvo

U Plavoj sali SO Apatin održan je prijem za najbolje policajce Policijske stanice u Apatinu.
Ovo je izuzetno značajno odlikovanje za svakog pripadnika PS iz naše opštine, a dodeljuje se svake godine povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije RS.

Srećko Vejin, načelnik Policijske stanice u Apatinu, istakao je kako je i ove godine bilo izuzetno teško odabrati dva najbolja policajca u našoj opštini, jer su gotovo svi zaposleni maksimalno savesni i na visini zadatka.
Sem toga, Vejin se zahvalio lokalnoj samoupravi na svesrdnoj pomoći i dobroj saradnji i izrazio nadu da će se takva praksa nastaviti i u budućnosti.


Ove godine za najbolje policajce PS u Apatinu proglašeni su Željko Žigić, zamenik komandira PS Apatin - policijska ispostava Apatin, i Aleksandar Bošnjak, policijski službenik Odeljenja saobraćajne policije.

Nagrade, u vidu satova, uručio im je predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić i naglasio kako je dobra saradnja između Opštinske uprave i policije nešto što se podrazumeva, jer je bezbednost građana na prvom mestu.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

KUD ,,Mažoret'' iz Sonte godinama unazad predstavlja našu opštinu u najlepšem svetlu, ne samo u zemlji i regionu,...

U utorak 24. oktobra opština Apatin obeležava 72. godišnjicu oslobođenja od fašizma. Program počinje u 11 sati na platou ispred...

Radovi na staroj pijaci teku po planu. Nakon što su uklonjeni objekti koji su ružili ovaj deo grada,...

Obaveštavaju se svi zainteresovani posetioci da će se u subotu, 28 oktobra, u periodu od 8.30 do 12.30...

Evropska komisija 2007. godine proglasila je 18. oktobar za Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima. Povodom ovog dana...

I ove godine Kancelarija za mlade opštine Apatin organizuje besplatan prevoz na međunarodni sajam knjiga u Beogradu.