lokacija: Apatin
objavljeno: 12.06.2017.
Autor: Jelena

Žigić i Bošnjak najbolji policajci u Apatinu

Društvo

U Plavoj sali SO Apatin održan je prijem za najbolje policajce Policijske stanice u Apatinu.
Ovo je izuzetno značajno odlikovanje za svakog pripadnika PS iz naše opštine, a dodeljuje se svake godine povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije RS.

Srećko Vejin, načelnik Policijske stanice u Apatinu, istakao je kako je i ove godine bilo izuzetno teško odabrati dva najbolja policajca u našoj opštini, jer su gotovo svi zaposleni maksimalno savesni i na visini zadatka.
Sem toga, Vejin se zahvalio lokalnoj samoupravi na svesrdnoj pomoći i dobroj saradnji i izrazio nadu da će se takva praksa nastaviti i u budućnosti.


Ove godine za najbolje policajce PS u Apatinu proglašeni su Željko Žigić, zamenik komandira PS Apatin - policijska ispostava Apatin, i Aleksandar Bošnjak, policijski službenik Odeljenja saobraćajne policije.

Nagrade, u vidu satova, uručio im je predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić i naglasio kako je dobra saradnja između Opštinske uprave i policije nešto što se podrazumeva, jer je bezbednost građana na prvom mestu.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

U okviru velike akcije kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru” praktično na svakih deset dana niče po...

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je raspisao konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana sa teritorije AP...

Preko 10 godina unazad, u Kljajićevu se Velika Gospojina obeležava kao seoska slava. Tim povodom, i ove godine...

U Svilojevu je obeležena seoska slava Sveti Stefan ( Szent István), a koji je bio prvi kralj Mađarske...

Popularni “Salaš” ekonomije KPZ  Sombor je 22.put po redu bio mesto održavanja umetničke kolonije "Elan”. Nakon početnih godina...

Apatinska pivara i Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije obeležili su desetogodišnjicu kampanje „Kad pijem, ne...