lokacija: Apatin
objavljeno: 12.06.2017.
Autor: Jelena

Žigić i Bošnjak najbolji policajci u Apatinu

Društvo

U Plavoj sali SO Apatin održan je prijem za najbolje policajce Policijske stanice u Apatinu.
Ovo je izuzetno značajno odlikovanje za svakog pripadnika PS iz naše opštine, a dodeljuje se svake godine povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije RS.

Srećko Vejin, načelnik Policijske stanice u Apatinu, istakao je kako je i ove godine bilo izuzetno teško odabrati dva najbolja policajca u našoj opštini, jer su gotovo svi zaposleni maksimalno savesni i na visini zadatka.
Sem toga, Vejin se zahvalio lokalnoj samoupravi na svesrdnoj pomoći i dobroj saradnji i izrazio nadu da će se takva praksa nastaviti i u budućnosti.


Ove godine za najbolje policajce PS u Apatinu proglašeni su Željko Žigić, zamenik komandira PS Apatin - policijska ispostava Apatin, i Aleksandar Bošnjak, policijski službenik Odeljenja saobraćajne policije.

Nagrade, u vidu satova, uručio im je predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić i naglasio kako je dobra saradnja između Opštinske uprave i policije nešto što se podrazumeva, jer je bezbednost građana na prvom mestu.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Na terenima Banje Junaković održana je još jedna Lička olimpijada, osma po redu. Organizator ove tradicionalne manifestacije bila...

Pripadnici  Tima za uništavanje eksplozivnih sredstava Sektora za vanredne situacije MUP - a Srbije nedaleko od Apatina organizovali...

Ekološka kampanja Ne prljaj. Nemaš izgovor! kompanije SBB, kao društveno odgovorne kompanije, biće organizovana u Kuli u subotu...

Iz Javno-komunalnog preduzeća Usluga Odžaci uputili su apel za racionalno korišćenje vode, zbog visokih temperatura i povećane potrošnje.

U Deronjama će u nedelju, 25. juna, biti održano takmičenje u kuvanju ovčijeg paprikaša Zlatni kotlić Deronja 2017...

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta u partnerstvu sa OKUD Ivo Lola Ribar, Ženskim kuglaškim klubom Apatin i...