lokacija: Apatin
objavljeno: 10.08.2017.
Autor: Jelena

Započeli radovi na rekonstrukciji i proširenju atmosferske kanalizacije

Društvo

Započeli su radovi na rekonstrukciji i proširenju atmosferske kanalizacije sliva „Dunavac“ u Apatinu. Ovo je samo jedan u nizu projekata čija će realizacija uticati na poboljšanje kvaliteta života stanovnika Apatina. Po završetku pomenutih radova, konačno će biti rešen dugogodišnji problem zadržavanja atmosferskih voda na kolovozu, ali i problem plavljenja najnižih delova naselja, uključujući i stambene objekte u ovom delu grada.

Rok za završetak radova je 120 radnih dana, a izvođači su preduzeće „Javornik“ d.o.o. Subotica i „Potiski vodovodi“ d.o.o. Horgoš.


Podsećanja radi, projekat rekonstrukcije kanalizacije vredan je preko 47 miliona dinara. Sredstva u iznosu od 39 miliona obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, a preostali deo će biti finansiran iz budžeta opštine Apatin.


 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U utorak 24. oktobra opština Apatin obeležava 72. godišnjicu oslobođenja od fašizma. Program počinje u 11 sati na platou ispred...

Radovi na staroj pijaci teku po planu. Nakon što su uklonjeni objekti koji su ružili ovaj deo grada,...

Obaveštavaju se svi zainteresovani posetioci da će se u subotu, 28 oktobra, u periodu od 8.30 do 12.30...

Evropska komisija 2007. godine proglasila je 18. oktobar za Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima. Povodom ovog dana...

I ove godine Kancelarija za mlade opštine Apatin organizuje besplatan prevoz na međunarodni sajam knjiga u Beogradu. 

KUD ,,Mažoret'' iz Sonte godinama unazad predstavlja našu opštinu u najlepšem svetlu, ne samo u zemlji i regionu,...