lokacija: Apatin
objavljeno: 10.08.2017.
Autor: Jelena

Započeli radovi na rekonstrukciji i proširenju atmosferske kanalizacije

Društvo

Započeli su radovi na rekonstrukciji i proširenju atmosferske kanalizacije sliva „Dunavac“ u Apatinu. Ovo je samo jedan u nizu projekata čija će realizacija uticati na poboljšanje kvaliteta života stanovnika Apatina. Po završetku pomenutih radova, konačno će biti rešen dugogodišnji problem zadržavanja atmosferskih voda na kolovozu, ali i problem plavljenja najnižih delova naselja, uključujući i stambene objekte u ovom delu grada.

Rok za završetak radova je 120 radnih dana, a izvođači su preduzeće „Javornik“ d.o.o. Subotica i „Potiski vodovodi“ d.o.o. Horgoš.


Podsećanja radi, projekat rekonstrukcije kanalizacije vredan je preko 47 miliona dinara. Sredstva u iznosu od 39 miliona obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, a preostali deo će biti finansiran iz budžeta opštine Apatin.


 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

U petak, 18. avgusta, počinje kirbaj u Svilojevu. Ove godine organizovano je tri dana bogatog programa u ovom...

Zajednički sekretarijat Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, koji sufinansira Evropska unija, organizuje Foto konkurs „Lepi prizori pograničnog regiona...

Od četvrtka je u prodaji novi broj nedeljnika 025info, novina svih građana opštine Apatin. Aktuelnosti...

U organizaciji Udruženja odgajivača i ljubitelja konja ,,Ular'' u Apatinu, organizovan je dvodnevni kamp za decu koja pohađaju...

Pred kraj leta očekuje nas pravo uživanje za sve ljubitelje rok muzike. Repertoar za sve generacije biće pun...

Prođe i ova „Romska noć“ u Apatinu. To je samo završnica onog što je prethodilo. „Opsadno stanje“ i...