lokacija: Apatin
objavljeno: 12.05.2017.

Vožnja brodićem i upoznavanje Gornjeg Podunavlja: Divan dan za korisnike Dnevnog boravka CSR Apatin (FOTO)

Društvo

U sklopu redovnih aktivnosti Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama pri Centru za socijalni rad u Apatinu danas je za korisnike organizovan obilazak dela Gornjeg Podunavlja brodićem Apatinka.

Kako nam je rekao v.d. direktora Centra za socijalni rad Apatin Vladimir Vukosav želja je da se uspostavi saradnja sa svim ustanovama i državnim institucijama u opštini.

"Pre dve nedelje u susret su nam izašle Vojvodinašume, danas je to Marina. Lep je dan danas, nadam se da će svi uživati a zahvalnost na podršci dugujemo i direktorima Centara iz Zapadnobačkog okruga koji su ovde sa nama." - rekao je Vukosav i najavio nove aktivnosti Centra za socijalni rad u vidu ojačavanja gerontoslužbe, novih prodajnih izložbi, obilazaka mnogih lokaliteta u Gornjem Podunavlju i slično.

"Gledamo da našim korisnicima dan prođe u kvalitetnom radu i da im konstantno poboljšamo kvalitet boravka u našem Centru." - istakao je Vladimir Vukosav.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

U okviru velike akcije kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru” praktično na svakih deset dana niče po...

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je raspisao konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana sa teritorije AP...

Preko 10 godina unazad, u Kljajićevu se Velika Gospojina obeležava kao seoska slava. Tim povodom, i ove godine...

U Svilojevu je obeležena seoska slava Sveti Stefan ( Szent István), a koji je bio prvi kralj Mađarske...

Popularni “Salaš” ekonomije KPZ  Sombor je 22.put po redu bio mesto održavanja umetničke kolonije "Elan”. Nakon početnih godina...

Apatinska pivara i Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije obeležili su desetogodišnjicu kampanje „Kad pijem, ne...