lokacija: Apatin
objavljeno: 12.05.2017.

Vožnja brodićem i upoznavanje Gornjeg Podunavlja: Divan dan za korisnike Dnevnog boravka CSR Apatin (FOTO)

Društvo

U sklopu redovnih aktivnosti Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama pri Centru za socijalni rad u Apatinu danas je za korisnike organizovan obilazak dela Gornjeg Podunavlja brodićem Apatinka.

Kako nam je rekao v.d. direktora Centra za socijalni rad Apatin Vladimir Vukosav želja je da se uspostavi saradnja sa svim ustanovama i državnim institucijama u opštini.

"Pre dve nedelje u susret su nam izašle Vojvodinašume, danas je to Marina. Lep je dan danas, nadam se da će svi uživati a zahvalnost na podršci dugujemo i direktorima Centara iz Zapadnobačkog okruga koji su ovde sa nama." - rekao je Vukosav i najavio nove aktivnosti Centra za socijalni rad u vidu ojačavanja gerontoslužbe, novih prodajnih izložbi, obilazaka mnogih lokaliteta u Gornjem Podunavlju i slično.

"Gledamo da našim korisnicima dan prođe u kvalitetnom radu i da im konstantno poboljšamo kvalitet boravka u našem Centru." - istakao je Vladimir Vukosav.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

KUD ,,Mažoret'' iz Sonte godinama unazad predstavlja našu opštinu u najlepšem svetlu, ne samo u zemlji i regionu,...

U utorak 24. oktobra opština Apatin obeležava 72. godišnjicu oslobođenja od fašizma. Program počinje u 11 sati na platou ispred...

Radovi na staroj pijaci teku po planu. Nakon što su uklonjeni objekti koji su ružili ovaj deo grada,...

Obaveštavaju se svi zainteresovani posetioci da će se u subotu, 28 oktobra, u periodu od 8.30 do 12.30...

Evropska komisija 2007. godine proglasila je 18. oktobar za Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima. Povodom ovog dana...

I ove godine Kancelarija za mlade opštine Apatin organizuje besplatan prevoz na međunarodni sajam knjiga u Beogradu.