lokacija: Apatin
objavljeno: 05.10.2017.
Autor: Marko

U centru grada održana tradicionalna dečija pijaca

Društvo
Pretposlednji dan "Dečije nedelje", koja se kod nas kao i celom svetu obeležava svake godine prve sedmice meseca oktobra, obeležen je Dečijom pijacom učenika osnovne škole "Žarko Zrenjin" iz Apatin. 
 
Mališani trećeg i četvrtog razreda na svojim štandovima u ponudi su imali igračke, slikovnice, društvene igre ali i domaće kolače kao što su bakin kolač i mafine. U ulozi kupaca kao i svih petnaest godina unazad našli su se ostali učenici škole, baš kao i njihovi roditelji, nastavici ali i bake i deke.U sklopu dečije pijace svoj štand imali su i korisnici Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim poteškoćama koji su kroz radionicu upoznali mališane sa tehinikama u radu sa porculanom. Dok je na drugoj strani štanda rađena anketa gde su posetioci radionice mogli da napišu: "Šta to treba našoj deci".
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U utorak 24. oktobra opština Apatin obeležava 72. godišnjicu oslobođenja od fašizma. Program počinje u 11 sati na platou ispred...

Radovi na staroj pijaci teku po planu. Nakon što su uklonjeni objekti koji su ružili ovaj deo grada,...

Obaveštavaju se svi zainteresovani posetioci da će se u subotu, 28 oktobra, u periodu od 8.30 do 12.30...

Evropska komisija 2007. godine proglasila je 18. oktobar za Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima. Povodom ovog dana...

I ove godine Kancelarija za mlade opštine Apatin organizuje besplatan prevoz na međunarodni sajam knjiga u Beogradu. 

KUD ,,Mažoret'' iz Sonte godinama unazad predstavlja našu opštinu u najlepšem svetlu, ne samo u zemlji i regionu,...