lokacija: Apatin
objavljeno: 10.08.2017.
Autor: Jelena

U Apatinu održana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi

Društvo

U društvenoj sali Doma zdravlja u Apatinu održana je još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi. I ovoga puta organizator je bio Crveni krst Apatin, u saradnji sa Službom za transfuziju krvi Apatin.


- Odziv je bio dobar, a već idućeg meseca u Apatinu ćemo održati još jednu ovakvu akciju, rekao je za 025info dr Dejan Lukić iz Opšte bolnice ,,dr Radivoj Simonović'' u Somboru, a koji radi na odeljenju transfuzije. Lukić je dodao da su im trenutno najpotrebnije A pozitivna i AB pozitivna krvna grupa, te pozvao sve davaoce da se i ubuduće odazovu u što većem broju.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U utorak 24. oktobra opština Apatin obeležava 72. godišnjicu oslobođenja od fašizma. Program počinje u 11 sati na platou ispred...

Radovi na staroj pijaci teku po planu. Nakon što su uklonjeni objekti koji su ružili ovaj deo grada,...

Obaveštavaju se svi zainteresovani posetioci da će se u subotu, 28 oktobra, u periodu od 8.30 do 12.30...

Evropska komisija 2007. godine proglasila je 18. oktobar za Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima. Povodom ovog dana...

I ove godine Kancelarija za mlade opštine Apatin organizuje besplatan prevoz na međunarodni sajam knjiga u Beogradu. 

KUD ,,Mažoret'' iz Sonte godinama unazad predstavlja našu opštinu u najlepšem svetlu, ne samo u zemlji i regionu,...