lokacija: Apatin
objavljeno: 10.08.2017.
Autor: Jelena

U Apatinu održana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi

Društvo

U društvenoj sali Doma zdravlja u Apatinu održana je još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi. I ovoga puta organizator je bio Crveni krst Apatin, u saradnji sa Službom za transfuziju krvi Apatin.


- Odziv je bio dobar, a već idućeg meseca u Apatinu ćemo održati još jednu ovakvu akciju, rekao je za 025info dr Dejan Lukić iz Opšte bolnice ,,dr Radivoj Simonović'' u Somboru, a koji radi na odeljenju transfuzije. Lukić je dodao da su im trenutno najpotrebnije A pozitivna i AB pozitivna krvna grupa, te pozvao sve davaoce da se i ubuduće odazovu u što većem broju.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

U petak, 18. avgusta, počinje kirbaj u Svilojevu. Ove godine organizovano je tri dana bogatog programa u ovom...

Zajednički sekretarijat Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, koji sufinansira Evropska unija, organizuje Foto konkurs „Lepi prizori pograničnog regiona...

Od četvrtka je u prodaji novi broj nedeljnika 025info, novina svih građana opštine Apatin. Aktuelnosti...

U organizaciji Udruženja odgajivača i ljubitelja konja ,,Ular'' u Apatinu, organizovan je dvodnevni kamp za decu koja pohađaju...

Pred kraj leta očekuje nas pravo uživanje za sve ljubitelje rok muzike. Repertoar za sve generacije biće pun...

Prođe i ova „Romska noć“ u Apatinu. To je samo završnica onog što je prethodilo. „Opsadno stanje“ i...