lokacija: Kula
objavljeno: 02.10.2017.

Mihalj Njilaš boraviće u radnoj poseti opštini Kula

Društvo
U utorak, 3. oktobra sa početkom u 11.00 sati, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Mihalj Njilaš, boraviće u radnoj poseti opštini Kula, gde će se sastati se sa predsednikom opštine Pericom Videkanjićem, povodom realizacije više projekata u vezi sa obnovom i renoviranjem školskih objekata u opštini Kula, kao i Mađarskog kulturnog centra „Nepkerˮ.
 

Pokrajinski sekretar Mihalj Njilaš, obići će osnovne škole „Isa Bajić“, „Petefi Brigade“, Ekonomsko-trgovinsku školu i Mađarski kulturni centar. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U utorak 24. oktobra opština Apatin obeležava 72. godišnjicu oslobođenja od fašizma. Program počinje u 11 sati na platou ispred...

Radovi na staroj pijaci teku po planu. Nakon što su uklonjeni objekti koji su ružili ovaj deo grada,...

Obaveštavaju se svi zainteresovani posetioci da će se u subotu, 28 oktobra, u periodu od 8.30 do 12.30...

Evropska komisija 2007. godine proglasila je 18. oktobar za Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima. Povodom ovog dana...

I ove godine Kancelarija za mlade opštine Apatin organizuje besplatan prevoz na međunarodni sajam knjiga u Beogradu. 

KUD ,,Mažoret'' iz Sonte godinama unazad predstavlja našu opštinu u najlepšem svetlu, ne samo u zemlji i regionu,...