lokacija: Odžaci
objavljeno: 03.11.2017.

Likovni konkurs Naša ekološka sramota otvoren do 15. novembra

Društvo
Likovni konkurs Ekološkog pokreta Odžaka – “Naša ekološka sramota”, otvoren je do 15. novembra. Tema konkursa je “Zagađivači”, a mogu učestvovati deca predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta iz opštine Odžaci, kao i članovi Biblioteke igračaka “Zlatna barka”.
 
Kategorije takmičenja: Predškolski uzrast, Školski uzrast I, II i III razred, Školski uzrast IV, V i VI razred, Školski uzrast VII i VIII razred, Srednjoškolski uzrast i Biblioteka igračaka “Zlatna barka”. Za svaku kategoriju biće proglašen pobednik (diploma) i II i III mesto (pohvale).
 
Format crteža i tehnika rada su slobodni. Na poleđini rada dostaviti podatke o autoru – prezime i ime, razred i odeljenje ako se radi o učenicima, naziv ustanove, mentor.
 
Izložba radova i dodela nagrada planira se za kraj prvog polugodišta tekuće školske godine.
 
Informacije i dogovori o preuzimanju radova: Ivica Ćirić 063/459-179, Dušan Mirković 065/8743-456.
 
Radovi se mogu dostaviti lično na osnovu prethodnog dogovora ili putem pošte na adresu: Ekološki pokret Odžaka, 25250 Odžaci, Bačka 36.
 

Konkurs se realizuje uz finansijsku podršku lokalne samouprave u Odžacima. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Trajna zabrana ribolova na Dunavu kod Apatina, na potezu od 1.400 do 1.395 km izazvala je nevericu među...

U Radiološkoj službi Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović” u nedelju, 19. novembra, u periodu od 8 do 16...

Povodom Dana opštine Kula danas je održana svečana sednica Skupštine opštine Kula, na kojoj su se obratili predsednik...

Pobednica 7. epizode serijala “Tvoje lice zvuči poznato”, glumica Dragana Mićalović, svoju nagradu od 1.000 evra donirala je...

U četvrtak 9. novembra u prostorijama Omladinskog kluba Grada Sombora, na inicijativu Somborskog edukativnog centra, održan je inicijalni...

Čovek da bio dobar lovac mora se roditi kao lovac, jer lovac se ne postaje, to čovek mora voleti, kaže...