lokacija: Apatin
objavljeno: 12.10.2017.
Autor: Jelena

JKP ,,Naš dom'' uskoro bogatije za novo vozilo, auto smećar vrednosti blizu 12 miliona dinara

Društvo

Javno komunalno preduzeće ,,Naš dom'' Apatin iz namenskih sredstava, a koje im je obezbedila lokalna samouprava, obezbedilo je novo vozilo. U pitanju je auto smećar čije vrednost iznosi oko 11 miliona dinara.


Od Nedeljka Bračike, vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća, saznajemo da je ugovor potpisan pre nekoliko dana.


 

- Ugovor je potpisan sa firmom ,,Resor'' iz okoline Niša. Javna nabavka je raspisana još početkom godine, ali došlo je do određenih problema zato što se jedan od izvođača koji nije dobio posao žalio, te su nam rokovi produženi. Sada su konačno stvoreni svi potrebni uslovi i potpisan je ugovor. JKP ,,Naš dom'' ima izuzetno staru mehanizaciju. Ova mašina puno će nam značiti, a želja nam je da u skorijoj budućnosti obezbedimo još jednu mašinu, i to iz sopstvenih sredstava, istakao je Bračika i zahvalio lokalnoj samoupravi na izdvojenim novcima iz budžeta za kupovinu ovog novog vozila.


Bračika ističe da je kvalitet usluge prioritet preduzeća i da se, u skladu sa tim, trude da obezbede što bolje uslove za rad. On još jednom poziva sve građane opštine Apatin, a koji nisu izmirili svoja dugovanja prema JKP-u ,,Naš dom'', da to učine. Otplata na rate, uz određeno smanjenje dugova samo su neke od olakšica koje ovo preduzeće nudi.


- Podsetio bih i zamolio sve naše sugrađane koji nisu izmirili svoja dugovanja prema našem preduzeću, da dođu u JKP ,,Naš dom'' kako bismo se dogovorili oko plaćanja. U proteklom periodu, oko 60 korisnika, uz dogovor sa nama, izmirilo je svoja dugovanja, na zadovoljstvo i njihovo i naše. Trudimo se da maksimalno poboljšamo kvalitet usluga našim sugrađanima, da ih to što manje košta, ali neophodno je da i oni ispunjavaju svoje obaveze, rekao je Nedeljko Bračika.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U utorak 24. oktobra opština Apatin obeležava 72. godišnjicu oslobođenja od fašizma. Program počinje u 11 sati na platou ispred...

Radovi na staroj pijaci teku po planu. Nakon što su uklonjeni objekti koji su ružili ovaj deo grada,...

Obaveštavaju se svi zainteresovani posetioci da će se u subotu, 28 oktobra, u periodu od 8.30 do 12.30...

Evropska komisija 2007. godine proglasila je 18. oktobar za Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima. Povodom ovog dana...

I ove godine Kancelarija za mlade opštine Apatin organizuje besplatan prevoz na međunarodni sajam knjiga u Beogradu. 

KUD ,,Mažoret'' iz Sonte godinama unazad predstavlja našu opštinu u najlepšem svetlu, ne samo u zemlji i regionu,...