lokacija: Apatin
objavljeno: 12.06.2017.
Autor: Jelena

Izložen predlog projekta nove putne i kanalske mreže

Društvo

Obaveštavaju se građani koji imaju nepokretnost – posed u Katastarskoj opštini Kupusina da je u Mesnoj zajednici Kupusina, kao i na internet stranici www.soapatin.org i www.kupusina.org  izložen predlog projekta nove putne i kanalske na javni uvid.
 

Javni uvid traje 15 radnih dana, počevši od 07.06.2017. godine.


Učesnici komasacije imaju pravo podnošenja pismenih primedbi na predlog projekta. Primedbe se podnose u Mesnoj zajednici Kupusina, kancelarija broj 2.


Takođe, svi učesnici koji poseduju stalnu kulturu (voćnjak, šumu) na području K.O. Kupusina dužni su da istu omeđe. (Shodno članu 49. Zakona o državnom premeru i katastru).
 

Rok za omeđavanje je 01.07.2017. godine.


Kočići za omeđavanje se nalaze u prostorijama Mesne zajednice Kupusina.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Na terenima Banje Junaković održana je još jedna Lička olimpijada, osma po redu. Organizator ove tradicionalne manifestacije bila...

Pripadnici  Tima za uništavanje eksplozivnih sredstava Sektora za vanredne situacije MUP - a Srbije nedaleko od Apatina organizovali...

Ekološka kampanja Ne prljaj. Nemaš izgovor! kompanije SBB, kao društveno odgovorne kompanije, biće organizovana u Kuli u subotu...

Iz Javno-komunalnog preduzeća Usluga Odžaci uputili su apel za racionalno korišćenje vode, zbog visokih temperatura i povećane potrošnje.

U Deronjama će u nedelju, 25. juna, biti održano takmičenje u kuvanju ovčijeg paprikaša Zlatni kotlić Deronja 2017...

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta u partnerstvu sa OKUD Ivo Lola Ribar, Ženskim kuglaškim klubom Apatin i...